Virginie Grimaldi: Csillagfényes utazás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Animus Kiadó család utazás
Virginie Grimaldi: Csillagfényes utazás

Virginie Grimaldi: Csillagfényes utazás

2020 Animus Kiadó család utazás
Rövid leírás:
Ki ne vágyna arra élete legnehezebb pillanataiban, hogy csapot-papot hátrahagyva nekiinduljon a nagyvilágnak?

Blogturné Részletek

 

Fülszöveg

Mit ​tesz egy teljesen eladósodott, harminchét éves, kétgyerekes pincérnő, ha elveszíti a munkáját, de végkielégítésként egy nagyobb összeghez jut? Kifizeti a tartozásait, hogy megmentse a lakását, és keres egy új állást? Anna, aki mindig is biztonsági játékos volt, erre készül, ám valami azt súgja neki, hogy ez a legrosszabb, amit tehet. Hiszen a sok munka miatt évek óta alig látja a lányait, a tizenhét éves Chloét és a tizenkét éves Lilyt, akik küszködnek az iskolával, a szerelemmel, és mind anyjuktól, mind egymástól eltávolodtak. Márpedig Annának semmi sem fontosabb a gyerekeinél. Ezért mindenki legnagyobb döbbenetére úgy dönt, hogy kölcsönkéri apja új lakóautóját, és hármasban nekivágnak, hogy körbeutazzák Skandináviát. A gyerekek meg vannak róla győződve, hogy anyjuknak „elgurult a gyógyszere”, ám ahogy telik az idő, az Annában beállt változás rájuk is hatni kezd. Az északi fénnyel, fjordokkal, erdőkkel és kalandokkal teli úton új barátok, új élmények és új érzések várják őket, amelyeknek tükrében hátrahagyott életük is egészen más színben tűnik fel.

A Csillagfényes utazás finom humorral mesél a bátorságról és a feltétel nélküli szeretetről. Megmelenget, elgondolkoztat, és reményt nyújt akkor is, ha körülöttünk olyan hideg szelek fújnak, akár az északi sarkkörön.

A könyv adatai

Eredeti cím: Il ​est grand temps de rallumer les étoiles (2019)

Kiadó: Animus Kiadó

Fordító: Fouilleul Joli

Oldalszám: 320
Kiadás: Keménytáblás

Megjelenés: 2020.
ISBN: 9789633247976

Ki ne vágyna arra élete legnehezebb pillanataiban, hogy csapot-papot hátrahagyva nekiinduljon a nagyvilágnak? A Csillagfényes utazásban egy ilyen útra kísérjük el a leterhelt és anyagi problémákkal küzdő Annát, aki két lányához igyekszik közelebb kerülni a néhány hónapos skandináviai kaland alatt. Tartsatok Annáékkal és a Blogturné Klub bloggereivel és nyerjetek egy példányt a kötetből!


Nyereményjáték

Anna, Chloé és Lily Skandinávia legszebb helyeit járják be a Csillagfényes utazásban, úgyhogy mi más is lehetne a játékunk témája, mint a könyvben fellelhető csodás helyszínek? Minden állomáson találtok egy képet, amely alapján ki kell találnotok a helyszín nevét ÉS az országot, ahol megtalálható. A Rafflecopter dobozba tehát a hely nevét és az országot is várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review