Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 21. Század Kiadó Jóbarátok popkultúra
Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció

Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció

2020 21. Század Kiadó Jóbarátok popkultúra
Rövid leírás:
Ki ne ismerné a Jóbarátokat? De vajon mennyit tudtok a sorozat háttér történetéről? A Jóbarátok-generációból mindenre választ kaphattok.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: 21. Század Kiadó

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj: popkultúra

Terjedelem: 430 oldal

Jó ​reggelt! Tényleg 1994-et írtunk, amikor a televízió műsorra tűzte az első epizódot?
Abban az évben, szeptemberben hat barát ücsörgött a kedvenc kávézójukban, hogy szexről, párkapcsolatokról, munkáról meg az élet egyéb dolgairól trécseljenek – és a mai napig újabb és újabb rajongók fedezik fel Rachel, Ross, Joey, Chandler, Monica és Phoebe életét. A sorozat – tehetséges megalkotóinak köszönhetően – szőröstül-bőröstül bekebelezte a fiatal közönséget. A Jóbarátok volt e korszak legkedveltebb és a legnagyobb hatású televíziós programja. Soha nem tartottak szünetet.
De pillantsunk csak bele, mi zajlott a színfalak mögött!
Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikása, exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel és a stáb tagjaival a sorozat történetéről, amely a Netflixen jelenleg is meghökkentő népszerűséggel éli utóéletét. Izgalmas részleteket közöl a forgatás körülményeiről, a Super Bowlról, londoni utakról, leszbikus esküvőkről, frizuradivatokról, szupersztárok cameoiról vagy a millió dolláros szerződésekről.
A Jóbarátok az új műsorokkal is felveszi a versenyt. Előkelő helyet foglal el televíziós adások népszerűségi listáin, az ismétlések is ott vannak a Top 10-ben! A Jóbarátok a 90-es évek televíziós szimbólumává vált, öröksége és sikere a legmerészebb ábrándokat is túlszárnyalja. Ez a letehetetlen, vidám, humoros könyv is ezt bizonyítja.


 


Ki ne ismerné a Jóbarátokat? De vajon mennyit tudtok a sorozat háttér történetéről, a szereplőválogatásról, az írók és rendezők munkájáról, a forgatási körülményekről? A Jóbarátok-generációból mindenre választ kaphattok. Tartsatok velünk, és vegyetek részt a nyereményjátékban, hátha éppen ti lesztek az a szerencsés, aki megnyeri a 21. Század Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték

Ti mennyire vagytok komoly rajongói a sorozatnak? Most kiderül! Annyi a feladatotok, hogy válaszoljatok az állomáson feltett kérdésekre, és a válaszaitokat írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review