Tiffany Schmidt: Randi Darcyval - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 ifjúsági Menő Könyvek romantikus Tiffany Schmidt Young Adult
Tiffany Schmidt: Randi Darcyval

Tiffany Schmidt: Randi Darcyval

2020 ifjúsági Menő Könyvek romantikus Tiffany Schmidt Young Adult
Rövid leírás:
A Menő Könyvek kiadónál hatalmas klasszikus-imádat van! A gyönyörűséges új kiadású Büszkeség és balítélet után megjelent a Randy Darcyval is, ami egy

Blogturné Részletek





Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Nánási Yvette

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 398 oldal

A KÖNYVEKBEN ANNYIVAL JOBB PASIK VANNAK.
Legalábbis Merrilee Campbell szerint, akinek meggyőződése, hogy a való életben már nem létezik lovagiasság, és hogy mi sem lehetne romantikusabb annál, mint hogy talál végre egy olyan fiút, aki pont úgy imádja őt, mint a klasszikus szerelmi történetek hősei a hősnőiket. Barátnőjével, Elizával, és a húgával, Roryval új diákként érkeznek szeptemberben a Reginald R. Hero gimnáziumba, ahol minden fiú olyan, mintha egyenesen egy szerelmes regény lapjai közül lépett volna elő. Merri bármerre is néz, mindenhol egy kiköpött Rómeó jön vele szembe.
Így, amikor a titokzatos Monroe Stratford próbálja meghódítani, Merri azonnal úgy érzi, hogy ő Júlia.
Karizmatikus irodalomtanára segítségével egyre jobban elmerül a klasszikusok világában, aminek köszönhetően élete olyan fordulatot vesz, amelyre maga sem számított.
Hamar ráébred, hogy sorsa alakításának kulcsa egyedül az ő kezében van.
És hát „egyetemesen elismert igazság”, hogy az első benyomás bizony néha csalóka…
 


A Menő Könyvek kiadónál hatalmas klasszikus-imádat van! A gyönyörűséges új kiadású Büszkeség és balítélet után megjelent a Randy Darcyval is, ami egy álomba illő gimnáziumba varázsolja el az olvasókat. Tartsatok bloggereinkkel, hiszen tiétek lehet egy példány ebből a könyvből!

Nyereményjáték

Mostanság nem ritka, hogy a hőn szeretett Mr. Darcy megjelenik egy könyv címében. Minden bloggerünknél találtok egy fülszövegrészletet, ami egy-egy ilyen könyvhöz kapcsolódik, a ti feladatotok pedig beírni a Rafflecopter megfelelő sorába az adott könyv teljes címét!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review