Rebecca Serle: Öt ​év múlva decemberben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Central Könyvek romantikus
Rebecca Serle: Öt ​év múlva decemberben

Rebecca Serle: Öt ​év múlva decemberben

2020 Central Könyvek romantikus
Rövid leírás:
A Central Könyvek gondozásában Rebecca Serle Öt év múlva decemberben című szívszorító regénye. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerjétek meg a kötetet.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Central Könyvek

Fordító: Szieberth Ádám

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 328 oldal

Milyennek látja magát öt év múlva? Dannie Kohan ambiciózus manhattani jogásznőnek megvan az aprólékosan kidolgozott válasza erre a kérdésre, amióta az eszét tudja. A nagy napon, amikor sikerrel veszi élete legfontosabb állásinterjúját, majd eljegyzi az ideális férfi, úgy tűnik, nyílegyenes úton halad céljai megvalósítása felé. Aznap este elalszik, majd egy másik lakásban, másik eljegyzési gyűrűvel az ujján, egy nagyon másmilyen férfi társaságában ébred. A háttérben megy a tévé, és ő meglátja a képernyőn a dátumot, amely stimmel ugyan, hiszen tényleg december 15-e van, de az évszám 2025 – azaz eltelt öt év. Csak álom volt, mondogatja magában Dannie, miután tényleg fölébred, de nagyon is valószerű álom. Meg akar szabadulni ettől a felkavaró, különös élménytől, ezért az agya leghátsó zugába száműzi. Ott lapul négy és fél évig, mígnem Dannie egyszer csak összefut az álmában látott férfival... Az Öt év múlva decemberben egy örömmel és bánattal teli, szívszorító love story, de egész biztosan nem olyan, mint amilyet várnál!

 

Idén jelent meg a Central Könyvek gondozásában Rebecca Serle Öt év múlva decemberben című szívszorító regénye. Tartsatok bloggereinkkkel, ismerjétek meg Ti is ezt a kötetet és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a kiadó által felajánlott példányt. 

Nyereményjáték

A könyvben fontos szerepet játszik Dannie álma, így a mostani játéknál az álmok kerülnek előtérbe. Minden állomáson találtok egy idézetet, nincs más dolgotok, mint megírni a Rafflecopter megfelelő sorába könyv íróját és címét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review