Jaymin Eve & Leia Stone - Kaptár trilógia 2. Anarchy – Anarchia - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Jaymin Eve Leia Stone vámpírok Zafír pöttyös
Jaymin Eve & Leia Stone - Kaptár trilógia 2. Anarchy – Anarchia

Jaymin Eve & Leia Stone - Kaptár trilógia 2. Anarchy – Anarchia

2020 Jaymin Eve Leia Stone vámpírok Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sziklai István

Terjedelem: 272 oldal

Soha ne mondd, hogy nincs rosszabb, mert akkor az élet kényszert érez rá, hogy bizonyítsa, hogy van. Charlie Bennett elmondta nektek valaha, hogy a vámpírok a gonoszság sarjai? Mert hát azok! Már nagyon teli van velük a hócipője, és amikor bekövetkezik az elképzelhetetlen, úgy dönt, elérkezett a pillanat, hogy a vérét fegyverként vesse be ellenük. Eljött az ideje egy kis anarchiának. Kapaszkodj, ez nagy menet lesz!
 


A napokban folytatódik a Zafír Pöttyös Kaptár trilógia, már a második részt élvezhetjük a történetből, amiben Charlie egyre jobban fel akar lázadni a vámpírok ellen...

Az extra állomással tarkított blogturnén ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát a kiadó felajánlásából.

Nyereményjáték

Manapság már ritkán jelennek meg olyan regények, amikben vámpírok vannak, de nem volt ez mindig így :) A mostani játékunk során egy-egy imádott vámpíros történetből találsz idézetet, a feladatod, hogy beírd a rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely könyvből idéztünk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review