Catherine Gilbert Murdock: Fiú könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom kaland Manó Könyvek Történelmi vallás
Catherine Gilbert Murdock: Fiú könyve

Catherine Gilbert Murdock: Fiú könyve

2020 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom kaland Manó Könyvek Történelmi vallás
Rövid leírás:
A Manó könyveknél megjelent Fiú könyve egy egyedülálló ifjúsági regény, amelyben betekintést nyerhetünk a középkor misztikus világába.

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Müller Lili Berill, Müller Máté, Müller Péter Sziámi

Műfaj: gyermek- és ifjúsági irodalom

Terjedelem: 272 oldal

A rejtélyes múltú, púpos, sokat gyúnyolt Fiú ért az állatok nyelvén és ügyesen mászik fára. Talán ezért is viszi magával Secundus, a különös zarándok, hogy együtt gyűjtsék össze Szent Péter hét értékes ereklyéjét. A Fiú hamarosan rádöbben, hogy gazdája korántsem ártatlan vándor, de kitart mellette, mert hiszi, hogy útjuk végére kiderül, hogy ő is lehet-e ugyanolyan, mint a többi fiú.



A Manó könyveknél megjelent Fiú könyve egy egyedülálló ifjúsági regény, amelyben betekintést nyerhetünk a középkor misztikus világába. Catherine Gilbert Murdock mesterien szövi egybe a történelmet a fantasy-val, és érdemeinek elismeréseként műve el is nyerte a Newbery Honor kitüntetést. Lépjetek be ti is a “sötét” középkorba és játsszatok velünk, hogy megnyerhessétek a könyv egy példányát!


Nyereményjáték

Mivel a regény a középkorban játszódik és fontos szerepet játszik benne a kereszténység, a játék során most minden állomáson egy latin nyelvű mottót és fordítását osztjuk meg veletek, mindegyik egy szerzetesrendnek a jelmondata. A feladatotok annyi lenne, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő helyére beírjátok, melyik rendhez tartozik az adott mottó.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review