Bella Ellis: Az eltűnt hitves - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 General Press krimi történelmi krimi
Bella Ellis: Az eltűnt hitves

Bella Ellis: Az eltűnt hitves

2020 General Press krimi történelmi krimi
Rövid leírás:
Az eltűnt hitves egy különleges krimi, ami a viktoriánus korban játszódik és főszereplői a Brontë nővérek akik itt most nyomozni kezdenek.

Blogturné Részletek



Kiadó:General Press

Fordító: Nagy Nikolett

Műfaj: krimi

Terjedelem: 368 oldal

Amikor Mrs. Elizabeth Chester, egy jómódú földesúr felesége eltűnik a szeles yorkshire-i lápon álló kastélyból, két kisgyermeket, illetve egy vérben úszó szobát hagy maga után. És megannyi megválaszolatlan kérdést. Mi történt vele? Elrabolták volna, vagy a legrosszabbtól kell tartani? Ha egy betörő járt a házban, hogyhogy nem vették észre a férje vérebei? És miért lett a ház urának első felesége öngyilkos? A bűntett helyszínétől nem messze lakó Brontë nővérek értesülnek az esetről, és a rejtély felkelti Charlotte, Emily és Anne érdeklődését. A hatóságok tehetetlenségét látva elhatározzák, hogy ők maguk járnak a talányos bűntény végére. Nyomozás közben azonban válaszok helyett egyre több kérdésre bukkannak, és egyre nagyobb rosszallással találkoznak, amiért három jól nevelt hölgy a vidéket járva detektívesdit játszik. Ám őket semmi sem tarthatja vissza feltett szándékuktól, hogy megtalálják az eltűnt hitvest – még az sem, ha ezzel a saját életüket is veszélybe sodorják…
 




Az eltűnt hitves egy különleges krimi, ami a viktoriánus korban játszódik és főszereplői a Brontë nővérek akik itt most nyomozni kezdenek egy eltűnt hitves után. A történetet a General Press Kiadó hozta el a magyar olvasóknak, s ha követitek a bloggerek bejegyzéseit a turné alatt, ti is nyerhettek az izgalmas regényből egy példányt.

Nyereményjáték

A Brontë nővérek nevéhez és regényeihez rengeteg filmes feldolgozása létezik, ezekből találtok képeket a bloggereknél. A feladat, hogy beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába, a filmfeldolgozások alapjául szolgálói regények szerzőjét és címét.


0 Reviews:

Post Your Review