Morgan Matson: Save the Date - A nagy nagy nap - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Morgan Matson: Save the Date - A nagy nagy nap

Morgan Matson: Save the Date - A nagy nagy nap

2020 Dream Válogatás Maxim Kiadó romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
Hamarosan megjelenik Morgan Matson legújabb regénye, aminek a középpontjában egy hétvégi esküvő áll.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kiadó: Maxim (Dream válogatás)

Oldalszám: 432

Fordította: Bozai Ágota

Műfaj:  romantikus young adult

ISBN szám: 9789634991489

Az ​Örömapa és a Tizenhat szál gyertya találkozik a New York Times bestsellerszerző Morgan Matson új regényében. Charlie Grant nővére a hétvégén megy férjhez családi otthonukban, és a lány alig várja – évek óta először mint a négy idősebb testvére egy tető alatt lesz. Charlie kétségbeesestten reméli, hogy eltölthetnek még egy tökéletes, utolsó hétvégét együtt, mielőtt még a ház új tulajhoz kerülne. A hely újra viccektől, játékoktől és nevetéstől visszhangzik majd. Neki pedig épp döntenie kell, hogy melyik fősülira jelentkezzen, plusz újra találkozhat régi szerelmével, Jesse Fosterrel, szóval alig várja a hétvégét, annyi izgalom lesz. Arra akar koncentrálni, hogy minden tökéletes legyen. Hogy mi itt a gond? Egy van csak igazából: egyre jobban úgy tűnik, hogy az egész hétvége totál katasztrófa lesz. Képbe kerül egy kutya, aki nem akarja abbahagyni a vonyítást, a ház riasztórendszerét nem lehet leállítani, és sok a bosszúság. Pár rokon nem beszél egymással, kedvenc bátyja hazahoz magával egy szörnyű lányt, és eltűnik egy szmoking. És akkor még nem is beszéltünk a szomszédról, aki mintha szabotálni akarná az egész eseményt, és egy hatalmas vihar is közeleg. A banda csak feldolgozásokat játszik. A vendégek mind megőrültek. Charlie többet tud meg a családjáról három nevetségesen kaotikus nap alatt, mint valaha is gondolta volna, pedig azt hitte, teljesen ismeri őket.


Hamarosan megjelenik Morgan Matson legújabb regénye, aminek a középpontjában egy hétvégi esküvő áll. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, hogyan próbálja meg túlélni főszereplőnk, Charlie Grant ezt a kisebb-nagyobb katasztrófáktól sújtott három napot!
Olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk minden állomáson, ugyanis a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk megnyeri A nagy nagy nap című YA-regényt!

Nyereményjáték

Mivel Save ​the date – A nagy nagy nap már a harmadik magyarul megjelenő regénye az írónőnek, úgy gondoltuk, hogy teszteljük, mennyire ismeritek őt. Minden állomáson találtok egy állítást, amiről el kell döntenetek, hogy IGAZ VAGY HAMIS, majd beírni a rafflecopter megfelelő rubrikájába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 27 - Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review