Stella Caldwell: Fiatalok, ​merészek, lenyűgözőek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermek- és ifjúsági irodalom Kolibri Kiadó kortárs
Stella Caldwell: Fiatalok, ​merészek, lenyűgözőek

Stella Caldwell: Fiatalok, ​merészek, lenyűgözőek

2020 gyermek- és ifjúsági irodalom Kolibri Kiadó kortárs
Rövid leírás:
Vannak fiatalok, akik egészen kivételesek, kiemelkednek a korosztályukból. A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent kötet csupa ilyen fiatalt mutat be.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Sárpátki Ádám

Műfaj: gyermek- és ifjúsági irodalom, kortárs

Terjedelem: 112 oldal

Vannak olyan fiatalok, akik nyilvánosan is vállalják véleményüket, felszólalnak és igazságot követelnek! Ismerkedj meg 25 fiatallal, akik megrengették a világot, köztük menekültekkel, gyermekjogi aktivistákkal, lázadó rapperekkel, feltalálókkal és környezetvédő harcosokkal. Felix Finkbeinertől Greta Thunbergig, Malala Juszufzaitól Ryan Hreljacig, mind képesek voltak arra, hogy változtassanak a világon. A történetük után következik egy „Légy merész, mint…” rész, ahol a hősök elképzelt tanácsot adnak olyan élethelyzetekre, melyekkel olvasóink nézhetnek szembe, például iskolai bántalmazás, önbizalomhiány vagy magány.
 

Vannak fiatalok, akik egészen kivételesek, kiemelkednek a korosztályukból. Minden cselekedetükkel példát mutatnak, és nemcsak nekünk, de a következő generációnak is segítenek. A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent  Fiatalok, merészek, lenyűgözőek című kötet csupa ilyen fiatalt mutat be. Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezt a nagyszerű könyvet, és ha mellétek áll a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Vannak olyan fiatalok, akik nyilvánosan is vállalják véleményüket, felszólalnak és igazságot követelnek! A kötetben szereplő fiatalok egytől-egyig megrengették a világot, igazi példaképpé váltak, rengetegen ismerik a nevüket. Ezen a turnén egy különleges játékra invitálunk benneteket. Nincsenek jó és rossz válaszok, csupán a véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mindegyik állomáson találtok egy kérdést, a válaszotokat írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz. )

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review