Andreas H. Schmachtl: Barátok ​a Vadrózsa utcából - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Andreas H. Schmachtl illusztrált Manó Könyvek mesekönyv
Andreas H. Schmachtl: Barátok ​a Vadrózsa utcából

Andreas H. Schmachtl: Barátok ​a Vadrózsa utcából

2020 Andreas H. Schmachtl illusztrált Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
Andreas H. Schmachtl, a népszerű író és illusztrátor már számtalan csodás gyerekkönyvet írt, hazánkban pedig leginkább Alma Magdiról szóló...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Manó Könyvek, 2020
Műfaj: mesekönyv
Terjedelem: 136 oldal

Fülszöveg: Alma Magdinak és barátainak minden nap új meglepetést tartogat. Hőlégballonnal utaznak, kalandba keverednek egy világítótoronnyal, Sünihez egyszerre több látogató is érkezik, Mollyt meg kell menteni… És még arra is van idejük, hogy megfejtsék a szellem rejtélyét, aki a falu boltjában kísért éjszakánként. Persze az egészben az a legjobb, amikor egy-egy fárasztó kaland végén összegyűlnek Magdinál, forró kakaót isznak, és teletömik magukat süteménnyel.

Isten hozott újra a Vadrózsa utcában!

 


Andreas H. Schmachtl, a népszerű író és illusztrátor már számtalan csodás gyerekkönyvet írt, hazánkban pedig leginkább Alma Magdiról szóló történetei hódították meg a kisebb és nagyobb olvasók szívét. A Manó Könyvek jóvoltából most egy új, csodaszép mesegyűjteményt olvashatunk bájos egér-hősnőnk és barátai szívmelengető kalandjairól. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban további egér-szereplők nyomába eredünk! Minden állomáson találtok egy borító-részletet egy-egy könyvből, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv szerzőjének a nevét beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review