Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla? - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 21. Század Kiadó önfejlesztő pszichológia
Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla?

Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla?

2020 21. Század Kiadó önfejlesztő pszichológia
Rövid leírás:
Akarsz beszélni róla? Mi akarunk - méghozzá Lori Gottlieb új könyvéről.

Blogturné Részletek



Kiadó: 21. század

Fordító: Dudik Annamária Éva

Műfaj: pszichológia

Terjedelem: 464 oldal

Önfejlesztés, ​pszichológia Lori Gottlieb empatikus és találékony terapeuta, akit a kliensei a legkülönbözőbb problémákkal keresnek meg. Az újdonsült szülők nem boldogulnak a gyereknevelés feladataival. Az idősödő nő úgy érzi, nincs rá szüksége senkinek. A családja teljesen elfordult tőle. Önpusztító fiatal alkoholista. Harmincöt éves, friss házas, halálos betegséggel küzd. Nárcisztikus tévés, tényleg borzalmas a stílusa. Tragédia rázta meg az életét. Mindannyian úgy érzik, segít rajtuk a terapeutájuk, könnyebben boldogulnak. De Lori Gottlied nemcsak terapeuta – maga is pszichológushoz jár, ráfér, hogy fejlődjön a személyisége. Fel kell tárnia egy magánéleti katasztrófa okait, miközben élettörténetét átszövik pácienseinek történetei. INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER A könyvből tévésorozat készül, a főszerepben Eva Longoriával. 2019 legjobb tényirodalmi munkája – O, The Oprah Magazine „Nyers és szívhez szóló.” – New York Times „Függőséget okoz – az emberi létállapot csalhatatlan krónikája.” – Kirkus „Teljesen új alapokra helyezi, mit gondolunk a pszichoterápiáról – egyszersmind megindítóan szemlélteti: minden ember arra vágyik, hogy tartós kötődéseket alakíthasson ki.” – Entertainment Weekly „Szókimondó és konkrét, miközben reményt ad azoknak is, akik szkeptikusak a pszichoterápiával szemben.” – New York Times „Provokatív és végtelenül szórakoztató – a kukkoló szemszögéből tekinthetünk bele mások gondjaiba (többek között a szerzőébe is). Egyértelműen megmutatja, milyen értékes dolog a terápia.” – Washington Post Lori Gottlieb több New York Times-bestseller szerzője, Los Angelesben él, ott működteti a magánrendelését. A pszichológus válaszol rovat állandó szerzője az Atlanticben. TED-beszédét több mint hárommillióan nézték meg. Korábban magyarul megjelent könyve: Légy a felesége (2011)

 

Akarsz beszélni róla? Mi akarunk - méghozzá Lori Gottlieb új könyvéről, amelyből megtudhatjuk, mi zajlik a pszichológus fejében egy terápia során. A magyar nyelven nemrég a 21. század kiadó gondozásában megjelent olvasmányt most négy bloggerünk értékeli. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk róla, és szeretnétek is nyerni egy példányt a kötetből!

Nyereményjáték

Ha szeretnétek megnyerni az Akarsz beszélni róla? egy példányát, nincs más dolgotok, mint megkeresni a bejegyzésekben a kiemelt betűket, és azokból összerakni egy szót. A könyv témájához hűen olyan kifejezéseket rejtettünk el, amelyek kapcsolódnak a terápiához - leginkább problémákat, amelyekkel egy páciens pszichológushoz fordulhat. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review