Colleen Hoover - Maybe Someday - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Collen Hoover Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus zene
Colleen Hoover - Maybe Someday

Colleen Hoover - Maybe Someday

Collen Hoover Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus zene
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover világsikerű regénye, a Maybe Someday - Egy nap talán, melyhez Griffin Peterson saját dalokat is írt. A Blogturné klub nyolc bloggere ennek örömére bemutatja Sydney és Ridge dallamokon és szövegeken átívelő, szenvedélyes történetét barátságról, megcsalásról, szerelemről és zenéről.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, annak főszereplőit, Griffin Petersont, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.

Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789633999387
Terjedelem: 392 oldal

Fülszöveg:
A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.


 http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/colleen-hoover-maybe-someday-egy-nap-talan-7569
  



Nyereményjáték



Játékunk során a zenéé és a jelnyelvé lesz a főszerep. Minden állomáson találtok egy képet, rajta egy dal címével és annak előadójával, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megfejteni őket, és a helyes megoldást beírni a rafflecopter megfelelő sorába (pl.: Avril Lavigne: Bad Girl). Ha segítségre lenne szükségetek, a www.blogturneklub.com oldalon találtok egy daktil abc-t.Ahhoz viszont, hogy tiétek legyen a kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyike, mind a nyolc állomást teljesítenetek kell!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.






A turné állomásai

2 Hozzászólás:

  1. Mikor fog kiderülni az eredmény?

    VálaszTörlés
  2. Hahó! Nem szeretnétek valamikor sorsolni? Csak mert olyan könyveknél is sorsoltatok már, aminek később került fel a turnéja.

    VálaszTörlés