Jane Austen: Büszkeség és balítélet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 klasszikus Menő Könyvek romantikus
Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

2020 klasszikus Menő Könyvek romantikus
Rövid leírás:
A Menő Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Jane Austen életművének egyik legismertebb és legjelentősebb darabját.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Loósz Vera

Műfaj: romantikus, klasszikus

Terjedelem: 456 oldal

Szerelmek ​és félreértések klasszikus meséje a XVIII. századvégi Angliából. Az öt Bennet nővér élete a férjkeresés jegyében zajlik: anyjuk megszállottan próbálja biztosítani számukra a megnyugtató jövőt valami pénzes – és lehetőleg rangos – férfiú mellett. Csakhogy a jó eszű és éles nyelvű Elizabeth szélesebb perspektívákban gondolkozik, és ebben apja is támogatja őt. Amikor Mr. Bingley, a módos agglegény beköltözik az egyik szomszédos birtokra, felbolydul a Bennet-ház élete. A férfi előkelő londoni barátai és a vidékre vezényelt nyalka, ifjú katonatisztek közt bizonyára számos udvarlója akad majd a lányoknak. A legidősebb lány, a derűs és gyönyörű Jane úgy tűnik, meghódítja Mr. Bingley szívét. Ami Lizzie-t illeti, ő megismerkedik a jóképű, és látszólag igencsak dölyfös Mr. Darcyval, és máris kezdődik a nemek ádáz csatája. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Elizabeth nem várt házassági ajánlatot kap a Bennet-vagyont öröklő unokatestvértől, és amikor Mr. Bingely váratlanul Londonba távozik, magára hagyva a kétségbeesett Jane-t, Lizzie Mr. Darcyt teszi felelőssé a szakításért. Ám egy Lydiával kapcsolatos családi válsághelyzet hamarosan ráébreszti hősnőnket arra, hogy mindvégig balul ítélte meg ezt a büszke férfit… Eredeti hangú, máig modern, magával ragadó történet, melyben magunkra ismerhetünk.
 

A Menő Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Jane Austen  életművének egyik legismertebb és legjelentősebb darabját.  Tarts bloggereinkkel a turnén, olvasd el az ajánlóinkat, és légy az a szerencsés olvasónk, aki a blogturné végén megnyeri a Büszkeség és balítélet legújabb kiadását!

Nyereményjáték

Jane Austen könyvei óriási népszerűségnek örvendenek az egész világon. Mi sem bizonyítja ezt annál jobban, minthogy rengeteg könyvadaptáció készült regényeiből. A mostani játékunkon ezekre a filmekre koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy képet, ami az adott adaptációra vonatkozik, nincs más dolgokat, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik filmre gondoltunk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review