Megan Miranda: Az utolsó vendég - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 krimi Libri kiadó Megan Miranda thriller
Megan Miranda: Az utolsó vendég

Megan Miranda: Az utolsó vendég

2020 krimi Libri kiadó Megan Miranda thriller
Rövid leírás:
Ha szeretnéd megtudni, hogy mi történt a nyárzáró buli éjszakáján, tarts a bloggerekkel és a regényt is megnyerheted a Libri Kiadó jóvoltából.

Blogturné Részletek


Kiadó:  Libri Kiadó

Műfaj: Thriller

Terjedelem:  454 oldal


Fülszöveg

A ​Maine állambeli, festői szépségű Littleport mindig olyan volt, mintha két város lenne: egyfelől ideális nyaralóhely a gazdagoknak, akiknek hatalmas házai az óceán partján pompáznak, másfelől egyszerű kikötőváros, amelynek lakói a nyaralókból és a turistákból élnek. Ritkán esik meg, hogy mély barátság szövődjék egy helybéli és egy nyaraló lány között, de a littleporti Avery Greer és a nyarakat ott töltő Sadie Loman hamar összebarátkozik. A két lány majdnem egy évtizeden keresztül a nyarak minden percét egymás társaságában tölti – amíg Sadie-t holtan nem találják. A rendőrség öngyilkosságnak minősíti az esetet, ám Avery arra lesz figyelmes, hogy a kisvárosban többen is őt hibáztatják a halálesetért. Valaki többet tud, mint amennyit elárul, és Avery elszántan küzd, hogy tisztázza a nevét, mielőtt rosszakarói eltorzítják a tényeket és az igazságot. Megan Miranda a New York Times bestsellerszerzője. Az utolsó vendég, amely Reese Witherspoon könyvklubjának válogatásába is bekerült, a Publishers Weekly szerint okos, stílusos, sodró lendületű thriller arról, hogy sem az emlékezetünkben, sem a barátainkban nem bízhatunk fenntartások nélkül…
Megan Miranda izgalmas thrillerében egy tengerparti kisvárosba kalauzol el, ahol a pénzen vett hallgatásokat veszélyezteti egy haláleset. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi történt a nyárzáró buli éjszakáján, tarts a bloggerekkel és megtudhatod, mit rejtenek a magas sziklál, eldugott öblök, s ha ügyes vagy még a regényt is megnyerheted a Libri Kiadó jóvoltából.


Nyereményjáték

A regény egy Maine államban lévő fiktív kisvárosban játszódik, de az állam valós, sőt sok híres szülötte is van. A bloggerek leírásai alapján találjátok ki, kikről van szó és írjátok be nevüket a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review