Disney ​Hercegnők – 5 perces lovas történetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disney gyerekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
Disney ​Hercegnők – 5 perces lovas történetek

Disney ​Hercegnők – 5 perces lovas történetek

2022 Disney gyerekkönyv Kolibri Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri kiadó újabb 5 perces mesekönyvvel kápráztatott el minket, ezúttal Disney hősnőkről és lovaikról olvashatunk izgalmas történeteket.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Kolibri

Fordító: Horváth M. Zsanett

Műfaj: Mesekönyv, gyerekkönyv

Terjedelem: 208 oldal

Ekkor reccsent egy ág. Csipkerózsika megfordult, és nem hitt a szemének…
A kert sarkában egy egyszarvúcsalád majszolta az éji virágokat. A kiscsikó szarván megcsillant a holdfény. Csipkerózsika megbabonázva nézte őket.
– Az egyszarvúak éjszaka bújnak elő, nehogy meglássák őket – magyarázta suttogva Flóra. – Félénk, de barátságos jószágok, bizonyára idecsalta őket az illat.

Találkozz a Disney hercegnőkkel és hű hátasaikkal ebben a tizenkét történetet felölelő mesegyűjteményben! Keress új barátokat Fülöpnek Belle oldalán, vágtass egy legendás lovon Meridával, vagy szárnyalj Jázminnal a sivatagi versenyen – és ez még csak a kezdet! Éld át a kalandokat, akár öt perc alatt!
 




A Kolibri kiadó újabb 5 perces mesekönyvvel kápráztatott el minket, ezúttal Disney hősnőkről és lovaikról olvashatunk izgalmas történeteket. Tartsatok velünk, olvassátok el mit gondolnak bloggereink a mesekönyvről, és ha részt vesztek játékunkban, egy példányt is nyerhettek a kiadó felajánlásából.


Nyereményjáték

Híres Disney lovak neveiből szedtünk ki pár betűt. A ti dolgotok az, hogy kitaláljátok a paripa nevét, és beírjátok a helyes megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review