Nyulász Péter – Ritter Ottó: A Gemini-kód + A képtelen képrablás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 meseregény Móra Kiadó
Nyulász Péter – Ritter Ottó: A Gemini-kód + A képtelen képrablás

Nyulász Péter – Ritter Ottó: A Gemini-kód + A képtelen képrablás

2020 meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:
Ezúttal igazi űrkalandban és nyomozásban vehetünk részt. Három bloggerünk véleményezi a könyvet, és a turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 




Kiadó:BerGer Kiadó

Műfaj: meseregény

Terjedelem: 128 oldal


A Gemini-kód, egy számítógépes vírus, ami miatt leállnak a Föld kommunikációs rendszerei, és megáll az élet. A hírszerzők felderítik, hogy a vírus a nemzetközi űrbázis központi szerveréről terjed. A gondot csak helyben lehet megoldani, ám az összes űrjármű használhatatlan, kivéve a Berger Szimat Szolgálat ódivatú ezermesterének, Szilas Bundinak a rakétáját, ami nincs összeköttetésben az internettel. Bugac Pongrác, és csapata a világűr peremén egy tehetetlenül sodródó marskutatóra bukkan, akit egy lézerszemű, robot bokszer ikerpár üldöz. Velük kell űrcsatát vívni, hogy ki lehessen iktatni a gemini kódot…

BÓNUSZ történet: Képtelen képrablás

Kutyafülű Aladár a Harap utca 3 alatt üresen találja a Kutyatár képgalériát. Minden jel arra utal, hogy az elkövető nem más, mint a szomszédos Berger Szimat Szolgálat titkárnője, Juli Puli! Bugac Pongrác így elképesztő módon, a saját munkatársai ellen kénytelen nyomozni.
 



A BerGer Kiadó jóvoltából igazi űrkalandban és nyomozásban vehetünk részt, 2020-ban ugyanis megjelent náluk Nyulász Péter és Ritter Ottó könyve A Gemini-kód. Amely egyébként 2 in 1 kötet, ugyanis a címadó mese mellett még egy mesét találhatunk benne A képtelen képrablás címmel. Ezúttal három bloggerünk véleményezi a könyvet, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt.
 

Nyereményjáték

A Gemini-kód egy számítógépes vírus, épp ezért a mostani játékunkban olyan mesekönyvekről lesz szó, amelyeknek a számítástechnika a témája. Minden egyes állomáson találhattok egy fülszöveget, amely alapján ki kell találnotok, mely mesekönyvről van szó. A címét be kell írnotok a Rafflecopter dobozba, és máris esélyetek nyílik rá, hogy megnyerjétek a könyvet!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review