Isikava Maszadzsi: Folyó a sötétben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Könyvmolyképző Sötét örvény
Isikava Maszadzsi: Folyó a sötétben

Isikava Maszadzsi: Folyó a sötétben

2020 Könyvmolyképző Sötét örvény
Rövid leírás:
A Folyó a sötétben egy olyan férfi önéletrajza, akinek sikerült megszöknie a kegyetlen észak-koreai rezsimből.

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Nagy Boldizsár

Műfaj: memoár, életrajz

Terjedelem: 184 oldal

Szívbe ​markoló igaz történet egy férfiról, aki megszökött Észak-Koreából, hogy hazatérhessen. Félig koreai, félig japán emberként Isikava Maszadzsi egész életében úgy érezte, egyik országhoz sem tartozik. Ez az érzés akkor mélyült el benne igazán, mikor egy megtévesztés hatására a családja Japánból Észak-Koreába költözött, és az akkor tizenhárom éves Isikava a legalsó társadalmi kaszt tagjaként találta magát. Ebben az életrajzi könyvben őszintén beszámol viharos gyermekkoráról, az elnyomó, totalitárius rezsimben eltöltött harminchat kegyetlen évről és arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, hogy visszatérhessen szülőhazájába, Japánba, miután sikerült megszöknie Észak-Koreából. A Folyó a sötétben nemcsak az országban zajló élet részletes rajza, hanem az emberi lélek megingathatatlanságának és a méltóság megőrzésének testamentuma is. „Kétségkívül ez a legjobb személyesen elbeszélt észak-koreai történet; ráadásul magával ragadó és kitűnően megírt kötet.” – Lo, goodreads.com Ismerd meg egy zárt világ titkait!


A Folyó a sötétben egy olyan férfi önéletrajza, akinek sikerült megszöknie a kegyetlen észak-koreai rezsimből. Az idén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent könyvben Isikava Maszadzsi megrázó, szívszorító, ugyanakkor lebilincselő módon számol be a diktatúrában leélt éveiről, és arról, mi mindennel nézett szembe a szabadságért vívott küzdelmében. Tartsatok velünk a turné során, és játsszatok a nyereménykönyvért is!

Nyereményjáték

Ahhoz, hogy megnyerhessétek a Folyó a sötétben egy példányát, nincs más dolgotok, mint rájönni, melyik Észak-Koreáról, illetve az onnan való sikeres megmenekülésről szóló könyvekből származnak az idézetek. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review