Sarah Dessen - Just Listen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Sarah Dessen Vörös Pöttyös YA Young Adult
Sarah Dessen - Just Listen

Sarah Dessen - Just Listen

2020 Sarah Dessen Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kecskés Eszter

Terjedelem: 384 oldal

Ahhoz, hogy megleld az igazságot, készen kell állnod rá, hogy meghalld. Tavaly még Annabel volt „a lány, akinek megvan mindene” – legalábbis ezt a szerepet játszotta egy népszerű reklámban. Idén azonban ő lett a lány, akinek nem maradt semmije: nincsenek barátai, mert a suli legálnokabb lánya, Sophie, ellenségnek kiáltotta ki; oda az otthoni béke is, mióta a nővére anorexiával küzd; az iskolai ebédszüneteket pedig egyedül kell töltenie. Egészen addig, amíg találkozik Owen Armstronggal. A magas, sötét hajú és rosszfiú hírében álló Owen a zene és az igazság megszállottja. Az ő segítségével Annabelnek talán sikerül szembenéznie a múlttal… Mi történt azon az estén, amikor megszakadt a barátsága Sophie-val?
 



Sarah Dessen kultikus regénye, a Figyelj rám! új borítóval jelent meg ismét, hogy egy új generáció is megismerhesse Annabel Greene időtlenül tökéletes történetét.

Az extra állomásokkal tarkított blogturnén ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát a kiadó felajánlásából.


Nyereményjáték

Sarah Dessen rajongó vagy? Akkor ez a játék könnyű lesz számodra! Minden állomáson találsz egy idézetet az írónő valamely regényéből. A feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott könyv címét, amiből idéztünk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review