Louisa May: Alcott Jó ​feleségek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 családregény ifjúsági klasszikus Manó Könyvek
Louisa May: Alcott Jó ​feleségek

Louisa May: Alcott Jó ​feleségek

2020 családregény ifjúsági klasszikus Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Louisa May Alcott klasszikusának folytatását.Tartsatok velünk és nyerjetek egy példányt.

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító: Barta Judit, Siklós Márta

Műfaj: családregény, ifjúsági, klasszikus

Terjedelem: 320 oldal

Vidám sürgés-forgással kezdődik Louisa May Alcott lebilincselő regényének a folytatása: esküvőre készül a család. A Kisasszonyok óta eltelt három év, a March lányok felnőttek és nagy várakozásokkal tekintenek a jövőbe. Meg a fiatal asszonyok gondtalan derűlátásával vág neki a házasságnak, de lassan rá kell jönnie, hogy a családi élet nem egy szakadatlan ünneplés. Húga, Jo életében továbbra is az írás játsza a főszerepet, míg fel nem tűnik a láthatáron Mr. Bhaer. Amy, a kis ,,dáma", a művészetnél is nagyobb értékre bukkan külföldi utazásai során. Csupán az alázatos Beth nem kívánkozik sehova a családi otthon falai közül, és bár az ő terhe a legnagyobb, végül ő is megtalálja a békét. Ez a meglepetésekkel teli, romantikus, megható és mulatságos könyv méltó folytatása a kedves Kisasszonyok történetének.

 

A Manó Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Louisa May Alcott klasszikusának folytatását a Jó feleségeket. Három év telt el a Kisasszonyok óta, felserdültek a March lányok, és nagy várakozásokkal tekintenek a jövőbe. Tartsatok bloggereinkkel,és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Arra gondoltunk, hogy a mostani játékunk középpontjában a kötet szereplői álljanak. Minden állomáson megtaláljátok egy karakter nevének a betűit elrejtve. Nincs más dolgotok, mint megkeresni az összeset és összeolvasni belőle annak a szereplőnek a nevét, akire gondoltunk és beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review