Lucy Foley: Vadászparti - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
21. Század Kiadó krimi pszicho-thriller
Lucy Foley: Vadászparti

Lucy Foley: Vadászparti

21. Század Kiadó krimi pszicho-thriller
Rövid leírás:
A 21. Század Kiadónak köszönhetően Magyarországon is megjelent a Vadászparti című pszichológiai thriller, amelyet most három bloggerünk véleményez.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: 21. Század Kiadó

Fordító: Illés Róbert

Műfaj: krimi-thriller

Terjedelem: 336 oldal

Az isten háta mögötti vadászlakban, Skócia erdőségeinek mélyén összegyűlnek a régi barátok egy fergeteges szilveszteri partira.
A szépség
A tökéletes pár
A rapszodikus alkat
Az újdonsült szülők
A hallgatag
A belvárosi srác
A kívülálló
Az áldozat.
Nem baleset volt - gyilkosság történt... barátok között.




A 21. Század Kiadónak köszönhetően Magyarországon is megjelent Lucy Foley Vadászparti című regénye. A borzongató pszichológiai thrillert most három blogturnés tagunk véleményezi, akik lélekben Skóciába utaztak a könyvben szereplő baráti társasággal, hogy olvasás közben rájöjjenek, ki lehet az áldozat, és ki a gyilkos. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban olyan könyveket keresünk, amelyek baráti társaságokról szólnak. A turné állomásain idézeteket találhattok, a ti feladatotok pedig az, hogy kitaláljátok, mely könyvből valók. A könyvek magyar címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő helyére! (Ha sorozatról van szó, az első rész címét kell megadni!)

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review