Katie McGarry: Chasing Impossible – Vágyálmok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Katie McGarry Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Katie McGarry: Chasing Impossible – Vágyálmok

Katie McGarry: Chasing Impossible – Vágyálmok

Katie McGarry Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Katie McGarry Feszülő húr sorozata a végéhez érkezett, az utolsó rész, a Vágyálmok is megjelent immár a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ebben a köt

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Tóth Katalin

Műfaj: Young Adult

Terjedelem: 432 oldal

Meddig feszíthető még a húr? A 17 éves Abby kemény, független lány. Alig akad néhány ember, akit közel enged magához. Lakóhelyén, a Kentucky állambeli kisvárosban, mindenki tudja róla, hogy drogot árul, bár azt, hogy miért, még a legjobb barátai sem sejtik. Ám amikor egy üzlet balul sül el, Abby veszélybe kerül. Vonakodva ugyan, de kénytelen elfogadni a fenegyerek Logan segítségét, a srácét, aki éppolyan nyughatatlan lélek, mint ő maga. Logannek is megvan az oka, miért keresi Abby társaságát. Arra azonban nem számított, hogy épp ennek a lánynak köszönheti, hogy képes lesz szembenézni a démonaival, amik elől oly régóta menekül. Előttük a nagy döntés: hagyják, hogy a pillanatnyi helyzetük rátelepedjen az egész életükre… vagy küzdjenek egy jövőért, amiről most még úgy hiszik, számukra elérhetetlen. A tökéletes lezárás. Ne hagyd ki!

 




Katie McGarry Feszülő húr sorozata a végéhez érkezett, az utolsó rész, a Vágyálmok is megjelent immár a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ebben a kötetben Abby és Logan párosa emelkedik ki, akiknek a sorsa összefonódik a történet során. Ha szeretnétek Ti is velünk tartani egy kiemelkedő YA sorozat lezárásnak pillanataiban, figyeljétek a turnét, és játsszatok a könyvért!

Nyereményjáték

Ha már lezárult a sorozat, kicsit nosztalgiázzunk a nyereményjáték során! Minden állomáson találtok egy idézetet a sorozat korábbi részéből, a feladat pedig annyi, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a résznek címét, amelyből az idézet származik. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review