Piotr Socha - Wojciech Grajkowski: Fák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált ismeretterjesztő Manó Könyvek Piotr Socha
Piotr Socha - Wojciech Grajkowski: Fák

Piotr Socha - Wojciech Grajkowski: Fák

2020 gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált ismeretterjesztő Manó Könyvek Piotr Socha
Rövid leírás:
Piotr Socha Méhek című, látványos és izgalmas könyve után újabb ifjúsági ismeretterjesztő kötettel jelentkezik.

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Manó Könyvek, 2020
Műfaj: ismeretterjesztő
Terjedelem: 72 oldal

Fülszöveg: Látogass el a fák különleges világába! Nézd meg, melyik a legmagasabb, a legöregebb és legvastagabb közöttük! Találkozz az entekkel, Ádámmal és Évával, Robin Hooddal és Buddhával! Ismerd meg a favágó munkáját, és figyeld meg, milyen épületeket, hangszereket és járműveket lehet fából készíteni! Ismerkedj meg az életfával, az emberevő fával és a szent fügefával!
Ne késlekedj, vár az erdő!

 


Piotr Socha Méhek című, látványos és izgalmas könyve után újabb ifjúsági ismeretterjesztő kötettel jelentkezik. A lengyel illusztrátor és Wojciech Grajkowski Fák című könyvében mindent megtalálunk, amit ezekről a sokszínű és különleges növényekről tudni érdemes, ráadásul a hatalmas albumban szemkápráztató, csodás tablók és képek egészítik ki az információkat és érdekességeket. Tartsatok három bloggerünkkel és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban különleges fákat keresünk, melyek betűit elrejtettük a bejegyzésekben. Keressétek meg a kiemelt betűket, és a helyes fafajta nevét írjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review