Max Seeck: Boszorkányvadász - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Animus Kiadó skandináv krimi
Max Seeck: Boszorkányvadász

Max Seeck: Boszorkányvadász

2020 Animus Kiadó skandináv krimi
Rövid leírás:
Az Animus kiadó legfrissebb skandináv krimije ezúttal Helsinki városába kalauzol bennünket, ahol egy híres bestseller író feleségét holtan találják.

Blogturné Részletek

 

Fülszöveg

A ​valóság felülmúlja a fikciót…

Helsinki gazdagok lakta elővárosában holtan találják egy híres író feleségét. A meggyilkolt nő elegáns fekete estélyiben, az arcára fagyott kísérteties mosollyal, magányosan ül az asztalfőn.

Aztán a tengerből partra vetődik egy másik áldozat, és a vérfagyasztó bűntettek sorozatának ezzel még nincs vége. Eleinte úgy tűnik, hogy egy bomlott elméjű ámokfutó váltja valóra egy thrillersorozat, a Boszorkányvadászat rituális gyilkosságait. Ám Jessica Niemi nyomozó rádöbben, hogy nem egyetlen bűnözőt keres. Az elkövetők mintha valamiféle fekete mágiának hódolnának, miközben figyelik a felügyelőnő minden mozdulatát – és egy lépéssel mindig előtte járnak. Míg Jessica a különös ügyek megoldásán vívódik, saját múltjának kísértő árnyai sem hagyják nyugodni.

Max Seeck krimije a psziché legmélyére hatol, és szembesíti az olvasót korunk emberének félelmeivel, és azzal, milyen manipulálhatók is vagyunk.

A Boszorkányvadász a fiatal finn szerző kiugró sikere, a nemzetközi könyvpiac idei nagy felfedezése.


A könyv adatai

Eredeti cím: Uskollinen lukija (2019)

Kiadó: Animus Kiadó

Fordító: Huotari Olga

Oldalszám: 368
Kiadás: Puhatáblás

Megjelenés: 2020.
ISBN: 978963324773

Az Animus kiadó legfrissebb skandináv krimije ezúttal Helsinki városába kalauzol bennünket, ahol egy híres bestseller író feleségét holtan találják. A gyilkosság kísértetiesen hasonlít az áldozat férjének regényében leírtakhoz. A nyomozók, élükön a múltját gondosan titkoló Jessica Niemivel nem is sejtik, milyen ördögi ügybe tenyereltek. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel és nyerjetek egy példányt a kötetből!


Nyereményjáték

Az Animus kiadó az évek során elhozta nekünk a skandináv krimik színe-javát. Játékunkban ezúttal skandináv krimik borítóinak részleteit találjátok, ezek alapján kell kitalálnotok, melyik könyvre gondoltunk. A Rafflecopter dobozba a könyv címét és szerzőjét is várjuk. 


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review