Sawyer Bennett: Uncivilized ​ - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 erotikus felnőtt Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek
Sawyer Bennett: Uncivilized ​

Sawyer Bennett: Uncivilized ​

2020 erotikus felnőtt Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában debütál hazánkban Sawyer Bennett A vadember című könyve, amely Tarzan történetének nem mindennapi újramesélése.

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kádár Pál

Műfaj: Erotika

Terjedelem: 384 oldal

Nyers ​és erős. Talán veszélyes is? Egy magányos harcos, egy vadember… egy ízig-vérig veszélyes férfi vagyok. Az esőerdő érintetlen vadonában éltem egy olyan közösségben, amelyben feltétel nélküli tisztelet övezett, és ahol minden nő ellenkezés nélkül behódolt nekem. Most azonban felfedeztek. Arra kényszerítettek, hogy visszatérjek egy olyan világba, melyet már régen elfelejtettem, és egy olyan kultúrába, melyről már csak halvány emlékeim vannak. Dr. Moira Reed antropológust kérték fel, hogy segítsen nekem visszailleszkedni a civilizációba. Az ő feladata lecsiszolni durva éleimet. Az ő feladata megtanítani engem, hogyan lavírozzak új életemben. Be akar törni. De soha nem fog sikerülni neki. Mert vad vagyok, szabad és nyers, és csak egyetlen dolgot akarok a gyönyörű Moira Reedtől…. Nemsokára én leszek a tanár és ő lesz a diák. Zach méltó utóda Tarzannak és Krokodil Dundee-nak. Egyedi és merész, szókimondóan erotikus, mégsem közönséges regény, mely a történetmesélésben is tud újat nyújtani.


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában debütál hazánkban Sawyer Bennett Uncivilized - A vadember című könyve, amely Tarzan és Jane történetének felnőtteknek szóló újramesélése. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az állomásokon egy-egy Tarzan történetét feldolgozó filmből találhattok fotókat. A Rafflecopter dobozba kérjük írjátok be az adott blogon található film címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példányt a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review