Sarina Bowen & Elle Kennedy: US - Mi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös Sarina Bowen
Sarina Bowen & Elle Kennedy: US - Mi

Sarina Bowen & Elle Kennedy: US - Mi

2020 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös Sarina Bowen
Rövid leírás:
Itthon is a végéhez ért Jamie Canning és Ryan Wesley lehengerlő története. A könyvről a Blogturné Klub négy bloggere mesél, egy szerencsés pedig meg i

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Barthó Eszter

Terjedelem: 336 oldal

Vajon a kedvenc hokisaid veretlenül zárják az első közös szezonjukat? Az NHL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét. Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek. Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat. Vajon Wes és Jamie nagypályás kapcsolati rutinja képes megbirkózni a külvilág fenyegetéseivel? Figyelmeztetés: a könyvben szerepelnek pikáns jelenetek, egy vibráló fotel, távszex, és kiderül, hogy a hokijátékosok a zöld összes árnyalatában dögösek.
 



Itthon is a végéhez ért Jamie Canning és Ryan Wesley lehengerlő története. A könyvről a Blogturné Klub négy bloggere mesél, egy szerencsés pedig meg is nyerheti a könyv egy példányát.

Nyereményjáték

A történet egy pontján Wesley azért nem akarja még felvállalni a nyilvánosság előtt Jamie-t, mert tart tőle, hogy rásütik "a meleg sportoló" címkét ahelyett, hogy a teljesítményével foglalkoznának. A mostani játékunk során olyan LMBT sportolókról találsz képet, akiknek szintén nem volt egyszerű a coming out. A feladatod, hogy beírd a rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik sportoló van a képen. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review