Bex Hogan: Vipera - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Bex Hogan Fantasy Maxim Kiadó Vipera
Bex Hogan: Vipera

Bex Hogan: Vipera

2021 Bex Hogan Fantasy Maxim Kiadó Vipera
Rövid leírás:
Az óceán, a kalózok és a fantasy rajongóinak nagy örömére a Maxim Kiadó jóvoltából magyar nyelven is megjelent Bex Hogan regénye, a Vipera.

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Abrudán Katalin

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 360 oldal

Vagy én fogom megölni őt, vagy ő fog megölni engem. Ez az én végzetem. A tizenhét éves Marianne sorsa, hogy egy napon ő legyen a Vipera, a Tizenkét sziget védelmezője. A jelenlegi Vipera azonban az útjában áll. A romlott és kegyetlen férfi hadihajóval portyázik a tengeren, és büntetlenül gyilkol, fájdalmat és szenvedést hagyva maga után. Kétségtelenül ő a legveszedelmesebb férfi az egész óceánon… és egyben Marianne apja. A lány a szigetek védelmezőjének született. Betöltheti ezt a szerepet? Még akkor is, ha emiatt elveszíti a családját, az otthonát, a szerelmét – és talán az életét is? Egy bátor és erős hősnő. Egy feloldhatatlan dilemma. Egy nagyszerű új fantasy trilógia, mely a tengereken játszódik.




Az óceán, a kalózok és a fantasy rajongóinak nagy örömére a Maxim Kiadó jóvoltából magyar nyelven is megjelent Bex Hogan regénye, a Vipera, A vihar és fájdalom szigetei trilógia első része. Ha kedvet kaptál ehhez a izgalmas fantasyhoz, akkor tarts bloggereinkkel, olvasd el az értékeléseiket, és játssz velünk, hogy a tiéd lehessen a kötet egy példánya.

Nyereményjáték

Mivel a Vipera a tengeren játszódik, ezért mostani játékunkban olyan regényeket gyűjtöttünk össze, amelyekben szintén fontos szerepet kap a tenger vagy az óceán. A feladatod az lesz, hogy felismerd, melyik könyv borítójáról származik az alábbi képrészlet, és a helyes megoldást beírd a Rafflecopter dobozba! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review