Vi Keeland - Penelope Ward: Rebel Heart - Lázadó szív (Rush 2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Vi Keeland - Penelope Ward: Rebel Heart - Lázadó szív (Rush 2)

Vi Keeland - Penelope Ward: Rebel Heart - Lázadó szív (Rush 2)

2021 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:
Nem is telt el túl sok idő, mióta a Lázadó örököst, a duológia első részét a kezünkben foghattuk, és máris itt van a második és egyben befejező kötet!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj:  new adult, romantikus

Terjedelem: 280 oldal

Rush és Gia története folytatódik a Rebel Heir – Lázadó örökös érdekfeszítő lezárása után. Hogyan szúrj el egy szuper nyarat a Hampton-vidéken: Feküdj le a főnököddel. Pipa. Verd el az összes pénzed egy albérletre, amit nem engedhetnél meg magadnak. Pipa. Hogyan hagyd ott nyár végén azt a férfit, akibe beleszerettél: …Majd szólok, ha rájöttem. Vagy legalábbis úgy tűnik. Folytasd a történetet az akció, a dráma és a feszültség kellős közepén!

 

Nem is telt el túl sok idő, mióta a Lázadó örököst, a duológia első részét a kezünkben foghattuk, és máris itt van a második és egyben befejező kötet, a Lázadó szív, melyben végre pontot teszünk minden bonyodalom végére. Vagy mégse? Gia és Rush újabb megpróbáltatásokkal kell szembe nézzen és mi csak remélni tudjuk, hogy a történet végül boldog véget ér. Tartsatok velünk a Lázadó szív turnéján, hogy együtt utazhassunk vissza a Hampton-vidékre még egy könyv erejéig, na és persze, ha szeretnétek ti is egy nyereménypéldányt szerezni a sorozat utolsó részéből. (Biztosak vagyunk benne, hogy minden könyvmolynak jól mutatna ez borító a polcán!)

Nyereményjáték

A nyereményjáték során az előző részben szerzett ismereteitekre lesz szükségetek. Minden egyes állomáson láthattok egy mondatot, ami valamelyik karakter szájából hangzott el még az előző kötetben, így nem más a feladatotok, mint kitalálni, hogy ki mondta ezeket a sorokat. Tehát a szereplő becses nevét a megfelelő sorba írjátok be a rafflecopter dobozban. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review