Gabriella Santini - 20 rendkívüli feltaláló, aki megváltoztatta a világot - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ismeretterjesztő Manó Könyvek
Gabriella Santini - 20 rendkívüli feltaláló, aki megváltoztatta a világot

Gabriella Santini - 20 rendkívüli feltaláló, aki megváltoztatta a világot

2021 ismeretterjesztő Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Manó kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Gabriella Santini által jegyzett 20 rendkívüli feltaláló, aki megváltoztatta a világot c. kötet.

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Manó könyvek

Fordító: Kertész Edina

Műfaj: gyermek, ismeretterjesztő

Terjedelem: 96 oldal

Fülszöveg:
Vajon miért dönt úgy valaki, hogy egész életét egyetlen találmánynak szenteli? Ez a késztetés minden bizonnyal belülről jön, a többi ember szeretetéből és elhivatottságból fakad, legyen szó akár egy gyógyszerről, közlekedésről, világításról vagy éppen az internetről. Ez a könyv húsz kivételes ember történetét mutatja be, akik felfedezéseikkel vagy újításaikkal maradandó értéket hoztak létre.

A Manó kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Gabriella Santini által jegyzett 20 rendkívüli feltaláló, aki megváltoztatta a világot c. kötet. Ennek örömére a blogturné klub négy tagja bemutatja ezt a lenyűgöző gyűjteményt, mely méltó emléket kíván állítani húsz kivételes embernek, akik az életüket arra áldozták, hogy jobbá tegyék a világot.
Tartsatok velünk, kövessétek az állomásokat, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott kötet egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során a feltalálóké lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy nevet, illetve egy a) és b) állítást, nektek pedig nincs más dolgotok, mint eldönteni, melyik találmány köthető a megnevezett személyhez.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review