Marie Lu: A Rózsa Társasága - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Könyvmolyképző Marie Lu Vörös Pöttyös
Marie Lu: A Rózsa Társasága

Marie Lu: A Rózsa Társasága

2021 Fantasy Könyvmolyképző Marie Lu Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Három évvel az első rész megjelenése után végre olvashatjuk Az ifjú kiválasztottak folytatását!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: AncsaT

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 384 oldal

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány. Volt neki apja, hercege, baráti társasága. Akik aztán elárulták őt, ő pedig elpusztította őket. A családja és a barátai is összetörték Adelina Amouteru szívét, s az megtelt bosszúvággyal. Fehér Farkas néven ismerik és rettegik őt,mióta a húgával elmenekült Kenettrából, hogy más ifjú kiválasztottakkal szövetségre lépve saját hadsereget gyűjtsön, és legyőzze az Inkvizíciót, a fehér köpenyes katonákat, akik kis híján megölték. Adelina nem egy tiszta szívű hős. Rettegésből és gyűlöletből táplálkozó ereje kezd kicsúszni az irányítása alól. Nem bízik az újonnan megismert kiválasztottakban. Teren Santoro, az Inkvizíció vezetője a halálát akarja. Egykori barátai, Raffaele és a Tőrök Társasága útját akarja állni bosszúszomjának. Adelina kétségbeesetten kapaszkodik a benne élő jóság maradékába. De hogy lehetne jó, akinek a léte, az egész élete a legmélyebb sötétségtől függ?


Három évvel az első rész megjelenése után végre olvashatjuk Az ifjú kiválasztottak folytatását! Marie Lu csodás fantasyjában olyan fiatalokat ismerünk meg, akik egy járványnak köszönhetően különleges képességeket szereztek. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk a könyvről, és játsszatok a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányért!

Nyereményjáték

Játékunkban ezúttal az írónővel ismerkedünk meg egy igaz-hamis keretében. Ahhoz, hogy legyen esélyetek megnyerni a könyvet, el kell döntenetek, hogy az állomásokon található állítások igazak vagy hamisak. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review