Balázs Ágnes: A csavargó kisautó és más mesék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 A csavargó kisautó Balázs Ágnes mesekönyv Móra Kiadó
Balázs Ágnes: A csavargó kisautó és más mesék

Balázs Ágnes: A csavargó kisautó és más mesék

2021 A csavargó kisautó Balázs Ágnes mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Tapsolj, ugrálj és kiabálj, hiszen megérkezett Balázs Ágnes legújabb mesekönyve, A csavargó kisautó és más történetek! Játssz velünk!

Blogturné Részletek



Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 56 oldal

Balázs Ágnes a Móra Könyvkiadó házi szerzője. Legismertebb karaktere a Pöttyös-sorozatban felbukkant Lufi, a cserfes kamaszlány, akinek nyolc köteten át izgulhatjuk végig hajmeresztő kalandjait, de az írónő kiválóan ismeri az óvodás és kisiskolás korosztály problémáit is, amelyről számos meséje, meseregénye tanúskodik. A csavargó kisautó a Mesék örökmozgóknak 5. kötete! A Mesék örökmozgóknak különleges koncepciója utat talál a sokszor túlterhelt, hiperaktív vagy figyelemzavaros gyerekekhez, hiszen a felolvasásra szánt, rövid, humoros mesék egy-egy kiemelt kifejezéséhez egyszerű mozgásgyakorlatok társulnak. Keltsd életre a rosszcsont medvebocsok, a félénk helikopter vagy a csavargó kisautó történetét!



Tapsolj, ugrálj és kiabálj, hiszen megérkezett Balázs Ágnes legújabb mesekönyve, A csavargó kisautó és más történetek! A mesék örökmozgóknak sorozat legújabb kötete csupa olyan mesét tartalmaz, melyek felrázzák a gyerekeket, és mozgásra ösztönzik őket mesehallgatás közben, így a történetek azokhoz is utat találnak, akik nem szívesen ülnek végig egy mesét. Tartsatok bloggereinkkel, játsszatok velünk, és nyerjétek meg ennek a különleges mesekönyvnek egy példányát!

Nyereményjáték

A csavargó kisautó nem az első örökmozgóknak készült könyve Balázs Ágnesnek. De vajon tudjátok, hogy a sorozat további részeinek ki a címszereplője? Ez derül ki, ha helyesen rakod össze a bejegyzésekben szereplő, kiemelt betűket. Ha pedig a megoldást megírod nekünk a Rafflecopter dobozban, akkor egy példányt is nyerhetsz A csavargó kisautóból!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review