Jennifer L. Armentrout: Wicked - Megveszekedett - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző New Adult
Jennifer L. Armentrout: Wicked - Megveszekedett

Jennifer L. Armentrout: Wicked - Megveszekedett

2021 Könyvmolyképző New Adult
Rövid leírás:
A Passionflix nemrég mutatta be az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptációt, a Wickedet, aminek örömére a regény nálunk is megjelent. Az extra állo

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Tóth Katalin

Műfaj:  NA fantasy

Terjedelem: 424 oldal

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban. A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Jól tudja, hogy az embereken kívül más lények is kószálnak a francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljes mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét. Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centinyi vonzerő számos lány szívét összetörhette már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppoly veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt egykor majdnem felemésztette egykori szerelme elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre mint hogy az életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán. Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, melyek elszakíthatják a kettejük között fonódó vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost támadó ősi teremtmények vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.
 




A Passionflix nemrég adaptációt készített a regényből, a mostani nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik. Minden állomáson találtok egy képet a film valamely színészéről, de kit is alakít? Írjátok be a karakter nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Nyereményjáték

A Passionflix filmje nyomán a mostani nyereményjátékunk egyszerű. Minden állomáson találtok egy képet a film valamelyik színészéről, a feladatotok pedig, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy kit is alakít. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review