Kányádi Sándor: Világgá ment a nyár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 mesekönyv Móra Kiadó
Kányádi Sándor: Világgá ment a nyár

Kányádi Sándor: Világgá ment a nyár

2021 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Kiadó

Szerkesztő: Miklya Zsolt

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 80 oldal

Meddig ér a rigófütty? Miért némák a tulipánok? Hová ballag a folyó? Miért hápog a réce? Kányádi Sándor gondoskodik róla, hogy a kérdések belebújjanak a fejünkbe, és a válaszokat a környezetünkben is felismerjük. Mert valóságos környezetismeret-órát tart, csak kötetlenül, a maga „gyere velem, mesélek neked” módján. A kötet meséiből és verseiből az évszakok fonalára fűzve, a természet lényeire, jelenségeire figyelve készült a válogatásunk, elsősorban 6–8 éves kisgyerekek számára. A szövegek felolvasásra és az olvasni tanulók szárnypróbálgatásaira egyaránt alkalmasak. Az ismeretlen vagy szokatlan kifejezéseket olvasóbarát jegyzetekkel magyarázzuk meg a gyerekeknek.

 

A Móra Kiadó gondozásában, most új formában olvashatjuk Kányádi Sándor verseit és meséit, mely az évszakok fonalára fűzve, a természet lényeire, jelenségeire figyelve készült, elsősorban 6–8 éves kisgyerekek számára. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg a kötetet és ha Nektek kedvez a szerencse, meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

A Világgá ment a nyár című könyv Kányádi Sándor műveiből mutat be párat a gyermekeknek. Ebben a játékban a neves erdélyi költő életrajzából teszünk fel pár kérdést. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review