Jeanine Frost - Lángok kötelékében - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 jeaniene frost Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Zafír pöttyös
Jeanine Frost - Lángok kötelékében

Jeanine Frost - Lángok kötelékében

2021 jeaniene frost Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Varga Tibor

Műfaj:  Urban fantasy

Terjedelem: 296 oldal

Aki a tűzzel játszik, az megfizet érte. Leila sokat tanult a vándorcirkusznál töltött évei alatt, de van, amire nem készülhetett fel: hogy hogyan legyen vámpír, és hogyan legyen a történelem leghíresebb vámpírjának felesége. Az új helyzet Leila számára egyszerre veszélyes és szenvedélyes, de az igazi fenyegetés csak most érkezik… Vladnak le kell győznie ellenségét, akivel évszázadok óta tart a harcuk, és akinek a hatalma vetekszik az övével, a befolyása pedig országokon átível. Vlad számára ismeretlen a félelem, az érzés most mégis hatalmába keríti… félti Leilát, mert az ellenség pontosan tudja, hogy ő Vlad legnagyobb gyengéje. Barátok és ellenségek fognak össze ellene, és a túlzott féltésével bajba sodorja Leilát, így végül az újdonsült felesége iránt érzett szerelem lehet az, ami végleg megpecsételi mindkettőjük sorsát… Az éjszaka hercege-sorozat a tetőpontjához érkezett. Vlad és Leila külön utakon járnak, és ezáltal védtelenné válnak a vámpírral szemben, aki a világon egyedüliként elég hatalmas ahhoz, hogy bevégezze az éjszaka hercegének uralkodását…


Végre magyarul is megjelent Az éjszaka hercege sorozat harmadik kötete, amiben tovább élvezhetjük Leila és Vlad történetét. A Blogturné során te is jobban megismerheted a könyvet, sőt, ha szerencséd van meg is nyerheted egy példányát.

Nyereményjáték

A történet egy pontján Vlad bevallja Leilának, hogy titkon imádja a vámpíros regényeket, és jókat szokott szórakozni rajtuk. Ha te is szereted őket, ez a nyereményjáték neked szól. Minden állomáson egy vámpíros regényből találsz idézetet, a feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott könyv címét. A helyes megfejtők között a könyv egy példányát sorsoljuk ki. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review