Charlotte Nicole Davis: Eladó éjszakák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Charlotte Nicole Davis: Eladó éjszakák

Charlotte Nicole Davis: Eladó éjszakák

2021 Dream Válogatás Fantasy ifjúsági Maxim Kiadó Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim

Fordító: Sóvágó Katalin

Műfaj: fantasy, ifjúsági

Terjedelem: 336 oldal

Aster, a védelmező. Violet, a kedvenc. Tansy, a gyógyító. Mallow, a harcos. Clementine, a katalizátor. Ők a szerencselányok. Arkattában szerencselányoknak hívják őket, ám számukra világos, hogy sorsuk minden, csak nem szerencsés. Gyerekként adták el az örömháznak és átkozott tintával jelölték meg őket. Rabul estek egy életben, melyet önszántukból sosem választottak volna. Amikor Clementine véletlenül megöli az egyik ügyfelet, a lányok belevágnak a kockázatos és veszélyes szökésbe. Kezdetét veszi az embert próbáló utazás, melynek célja a szabadság, az igazság és a bosszú – egy országban, mely egyikből sem jutatott nekik. Arkatta a legvérszomjasabb emberi és emberfeletti erőivel üldözi őket, miközben egyetlen reményük egy szerencselányról szerencselányra szálló esti mese. Egy mese, melyben csak a kisgyermekek és a kétségbeesettek hisznek. De a túléléshez a szerencsénél jóval többre lesz szükségük.


A Maxim kiadó legújabb sorozatában örömházból menekülő lányok állnak a főszerepben. Charlotte Nicole David az Eladó éjszakákban egy kegyetlen fantasy világba kalauzol bennünket, amely nem tűri, ha az elnyomottjai önálló gondolatokkal rendelkeznek. Tarts velünk, ha kíváncsi vagy, mit gondolunk a könyvről!

Nyereményjáték

Mint a regényben, úgy a játékunkban is az elnyomott, kizsákmányolt lányok állnak a főszerepben. A feladatotok mindössze annyi, hogy keressétek meg az idézetekhez tartozó könyveket, és (esetleg szerzővel együtt) írjátok be a Rafi megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review