Madarász Éva: Hullámvasút - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági Madarász Éva Móra Kiadó
Madarász Éva: Hullámvasút

Madarász Éva: Hullámvasút

2021 ifjúsági Madarász Éva Móra Kiadó
Rövid leírás:
Madarász Éva színművész debütáló regénye a Hullámvasút, amely a Móra kiadó gondozásában jelent meg idén júniusban. Eszter története egy igazán ütős fe

Blogturné Részletek



Kiadó:
Móra Kiadó

Fordító: -

Műfaj:  kortárs, ifjúsági, felnőtté válás

Terjedelem: 328 oldal

Ha nem megy haza korábban aznap, ha nem kapja rajta az apját a konyhában azzal az idegen nővel, ha az anyja keményebben harcol azért, hogy egyben tartsa a családot – akkor talán nem hullik minden darabokra. Ezt gondolja magában a 15 éves Temesi Eszter. Haragszik az apjára, haragszik az anyjára, a világra, olykor még imádnivaló kishúgától is idegbajt kap. Vajon megérti, hogy ez a sok „ha” értelmetlen, és minden bonyolultabb, mint gondolta? Lehet, hogy sikerült kilépnie a burokból, amiben eddig élt? Mert ha jobban belegondol, csak így történhetett meg, hogy Barnabás egyik este lefékezett mellette a motorjával… Madarász Éva első regénye erőteljes érzékenységgel ábrázolja az élettől az első nagy pofonokat kapó, a dolgok összetettségével szembesülő, vívódó kamaszlány összekuszálódott érzelmeit szülei válása, a költözés, az elsőként közelről megtapasztalt fajgyűlölet és kirekesztés, valamint a káosz közepén beköszönő, de korántsem egyszerű szerelem özönében.


Madarász Éva színművész debütáló regénye a Hullámvasút, amely a Móra kiadó gondozásában jelent meg idén júniusban. Eszter története egy igazán ütős felütéssel kezd, a 15 éves lány ugyanis rajtakapja apját otthonukban a szeretőjével… Ha kíváncsi vagy kis csapatunk véleményére, tartsatok ti is bloggereinkkel és a turné végén három szerencsés nyerhet a könyvből egy-egy példányt!

Nyereményjáték

A játékunkkal ezúttal elszakadunk a könyvek világától és ezúttal a filmek háza tájára evezünk, szerzőnk ugyanis “civil” életében színésznőként, szinkronszínészként tevékenykedik. Minden állomáson egy film- vagy sorozat azon karakterének nevét találjátok, akinek Madarász Éva a hangját adta. A feladatotok, hogy kitaláljátok melyik színésznőnek(!) kölcsönözte a hangját és a nevét beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

06. 16. - Nem félünk a könyvektől

06. 17. - Kelly & Lupi olvas

06. 19. - Könyvvilág

06. 21. - Fanni’s library

06. 23. - Könyv és más

0 Reviews:

Post Your Review