Rose McGowan: Bátor - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Bátor feminizmus Könyvmolyképző Kiadó Rose McGowan
Rose McGowan: Bátor

Rose McGowan: Bátor

2021 Bátor feminizmus Könyvmolyképző Kiadó Rose McGowan
Rövid leírás:
Ezúttal négy bloggerünk véleményezi majd, mennyire bátor Rose McGowan könyve, természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Czutor Veronika

Műfaj:  önéletrajz, feminista könyv

Terjedelem: 224 oldal


A világhírű hollywoodi színésznő
inspiráló története arról, hogyan találta meg
a saját hangját, és miként szabadult meg a média
és Hollywood agymosó hatalmától.

„Az életemet, ahogy majd olvasni fogod, különböző szekták uralták, és ezek közül a legnagyobb: Hollywood. A BÁTOR a küzdelmem története, ahogyan kikerültem a szekták irányítása alól, és visszaszereztem az életemet. Segíteni szeretnék neked is, hogy meg tudd tenni ugyanezt.” –Rose McGowan

A BÁTOR egy nyers, őszinte és megrendítő emlékirat a független, merész kortárs ikontól, aki elhatározta, hogy megmutatja a szórakoztatóipar igazi arcát, darabokra szedi a hírnév koncepcióját, rávilágít a több milliárd dolláros, szisztematikus nőgyűlöletre épülő rendszerre, és arra bátorítja az embereket mindenütt, ébredjenek fel, és legyenek BÁTRAK.
Egy felszabadító és erőt adó emlékirat.
Tudd meg az igazat!
 

Sokan nőttünk fel a Bűbájos boszorkák című sorozatot, melynek egyik főszereplője Rose McGowan (Paige) volt. De vajon mennyit tudunk arról, mi folyik a kulisszák mögött. Milyen gyerekkora, élete volt a színésznőnek, miken ment keresztül, és hogyan építette újra önmagát. A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően most ez is kiderül. Ezúttal négy bloggerünk véleményezi majd, mennyire bátor a könyv, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Nyereményjáték

Játsszunk egy kis igaz-hamist a Bűbájos boszorkákkal és Paige-dzsel. Minden turnéállomáson találtok egy állítást Paige karakteréről. A feladatotok az, hogy a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére beírjátok, hogy az adott állítás igaz vagy hamis.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review