Dóka Péter: Szupermalac és Űrpatkány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dóka Péter gyermekkönyv mese Móra Kiadó
Dóka Péter: Szupermalac és Űrpatkány

Dóka Péter: Szupermalac és Űrpatkány

2021 Dóka Péter gyermekkönyv mese Móra Kiadó
Rövid leírás:
Gondolkodtatok már azon, mi lenne akkor, ha a világ két legátlagosabb és kevésbé szeretett állata hirtelen különleges képességekre tenne szert? Nyilvá

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra Kiadó

Illusztrálta: Máli Csaba

Műfaj:  gyerek, mese

Terjedelem: 112 oldal

Régen ők is a Földön laktak, de akkor még más volt a nevük: Csocsó és Pati. A többi állat gúnyolta őket, mert nem vették észre, milyen különlegesek. Senki sem sejtette, hogy hamarosan űrhajóba pattannak, és igazi szuperhősök lesznek. Kísérd el őket csillagközi kalandjaikra!


Gondolkodtatok már azon, mi lenne akkor, ha a világ két legátlagosabb és kevésbé szeretett állata hirtelen különleges képességekre tenne szert? Nyilván a szuperhősök közé állnának! Dóka Péter Szupermalac és Űrpatkány című sorozata a Móra kiadó gondozásában idén az utolsó kötetével búcsúzik az olvasótól, ennek apropóján pedig bloggereink bemutatják nektek is a trilógia köteteit, hogy végül három szerencsés a turné végén egy-egy példányt nyerhessen a legújabb részből, az Időviharból! Tartsatok most is velünk!

Nyereményjáték

Akár hiszitek, akár nem, szuperhős állatok nem csak nálunk vannak! Ezúttal mindegyik állomáson egy szuperképeségekkel (is) rendelkező állat képét találjátok, akinek a nevét be kell írnotok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review