Chris Napier: A ​futás tudománya - Kézikönyv a hatékony és biztonságos edzésért - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 életmód Libri Libri kiadó Libri Könyvkiadó tudomány
Chris Napier: A ​futás tudománya - Kézikönyv a hatékony és biztonságos edzésért

Chris Napier: A ​futás tudománya - Kézikönyv a hatékony és biztonságos edzésért

2021 életmód Libri Libri kiadó Libri Könyvkiadó tudomány
Rövid leírás:
A Libri kiadó jóvoltából bloggereinknek lehetősége volt tanulmányozni Chris Napier futással kapcsolatos új könyvét!

Blogturné Részletek



Kiadó: Libri

Műfaj: életmód, egészség 

Terjedelem: 224 oldal 

ISBN: 9789634336846  

Fordította: Molnár Csaba


Bár a futás világszerte az egyik legnépszerűbb sportág, tudományos hátterével kevesen vannak tisztában – pedig ha alaposabban megismerjük testünk felépítését és működését, az edzéseink is hatékonyabbá válhatnak. A FUTÁS ANATÓMIÁJA Bemutatja a futás alapjául szolgáló élettani folyamatokat. Segít megérteni, mi történik a testünkben futáskor, és azt is megtudhatjuk, mire van szüksége szervezetünknek az optimális működéshez. A SÉRÜLÉS MEGELŐZÉSE Megtanulhatjuk, hogyan minimalizáljuk a sérülések veszélyét, s mit kell tennünk, hogy a már bekövetkezett sérülésekből gyorsan felépüljünk. ERŐSÍTŐ GYAKORLATOK Gyakorlatok, amelyekkel javíthatunk a testtartásunkon, s fejleszthetjük a futásban legfontosabb szerepet játszó izomcsoportokat. 
 


A Libri kiadó jóvoltából bloggereinknek lehetősége volt tanulmányozni Chris Napier futással kapcsolatos új könyvét, amely segít az olvasóknak megérteni a futás anatómiáját, megtanulni elkerülni a sérüléseket, illetve megtanít jó néhány erősítő gyakorlatra is. Tartsatok velünk, hogy megtudjátok, mit gondolunk a részletes anatómiai ábrákkal és illusztrációkkal teli kiadványról! Ne feledjétek, hogy a turné végén a kiadónak hála meg is nyerhetitek a könyvet!

Nyereményjáték

Könyvünk a futással foglalkozik, így a játékunk is ezzel lesz kapcsolatos. El kell döntenetek, hogy az egyes állomásokon talált, futással kapcsolatos állítások igazak vagy hamisak? (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review