James Patterson -J.D. Barker: A ​madártollas gyilkosságok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave krimi
James Patterson -J.D. Barker: A ​madártollas gyilkosságok

James Patterson -J.D. Barker: A ​madártollas gyilkosságok

2021 Agave krimi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek

Fordító: Bosnyák Edit

Műfaj:  krimi

Terjedelem: 512 oldal

Michael ​és Megan Fitzgerald örökbe fogadott testvérek – Michael kamionsofőr, Megan pedig pszichológiát tanul az egyetemen –, akik borzalmas közös múlton osztoznak és csak egymásban bízhatnak. A nevelőszüleik híres intellektusok, egy kiváló diplomával rendelkező pszichológus és egy elismert pszichiáter, akik sajátságos kísérleti környezetben nevelték fel fogadott gyerekeiket, ami bár megóvta őket a világ kegyetlen realitásától, ugyanakkor sötét titkokat is kényszerített rájuk. Los Angelesben Garrett Dobbs nyomozó és Jessica Gimble FBI-ügynök egyesített erővel dolgozik egy gyilkossági ügyön. Találnak is egy gyanúsítottat, és letartóztatják, de ekkor valaki elkövet egy ugyanolyan gyilkosságot. Majd még egyet. Aztán már nemcsak Los Angelesben, hanem az ország különböző részein. A nyomozók felfigyelnek a négytagú Fitzgerald családra: lehet közük a gyilkosságokhoz? Dobbs és Gimble versenyfutásba kezd az idővel, és átszelik az egész országot Kalifornia partjaitól egészen New York államig, hogy megállítsanak egy rendkívül találékony és elmebeteg sorozatgyilkost, akinek olyan sötét és furcsa étvágya van, hogy ellene a logika és a tapasztalat már nem segít.

 

Izgalmas szerzőpárost mutatott be nemrég az Agave Könyvek. Ők nem más, mint James Patterson, és J.D.Barker, akik egyéniben már sokak kedvence, ám együtt egy elképesztően pörgős és nagyon csavaros regényt jegyeznek. A madártollas gyilkosságok egy súlyos pszicho-thriller, amit nem tudsz letenni, ha egyszer belevágsz. Tarts velünk és a Blogturné Klub 4 bloggerével, akik elmesélik az élményeiket A madártollas gyilkosságok című regényről, amit a turné végén te is megnyerhetsz magadnak. Felkészültél?

Nyereményjáték

A madártollas gyilkosságokban központi szerepet kap egy bizony madár, és annak a tolla. A Blogturné Klub bloggereinél most megtalálhatsz egy érdekes madárfajt, ami Magyarországon is megfigyelhető. Mindegyik blogon látsz majd egy képet, a feladatod, hogy felismerd a madarat és beírd a Rafflecopter dobozba. A szerencsés ornitológus a turné végén megnyerheti A madártollas gyilkosságok című könyvet az Agave Kiadó felajánlásából. Hajrá!

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review