Richard Osman: A csütörtöki nyomozóklub - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave krimi
Richard Osman: A csütörtöki nyomozóklub

Richard Osman: A csütörtöki nyomozóklub

2021 Agave krimi
Rövid leírás:
Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével és nyerjetek egy példányt az év legviccesebb krimijéből!

Blogturné Részletek

 

“Olyan leleményes, mint a legjobb Agatha Christie-regények. Imádtam a Fredrik Backmant idéző szereplőket!”

A. J. Finn

Egy békés nyugdíjasotthonban négy valószínűtlen barát minden csütörtökön összeül, hogy megoldatlan gyilkosságokról beszélgessenek.

Amikor kegyetlen gyilkosság történik a saját otthonukban, a csütörtöki nyomozóklub hirtelen egy aktív nyomozás középpontjában találja magát.

S bár Elizabeth, Joyce, Ibrahim és Ron már a nyolcvanhoz közelítenek, van még pár trükk a tarsolyukban, amire senki sem számít.

Vajon képes ez a furcsa, de végtelenül imádnivaló csapat elkapni a gyilkost, mielőtt túl késő lenne?

Richard Osman első regénye a megjelenését követően azonnal elnyerte az olvasók és kritikusok tetszését, ráadásul sorra döntötte meg az angol könyvpiac rekordjait. A csütörtöki nyomozóklub több mint 1 millió példányos eladásával 2020 legnagyobb debütálása lett, hosszan vezette a sikerlistákat, a filmjogokat pedig Steven Spielberg vette meg.


Fordította: Orosz Anna

Megjelenés dátuma: 2021
Terjedelem: 368 oldal

Eredeti cím: The Thursday Murder Club (2020)

Kiadó: Agave





Richard Osman debütáló regénye meghódította a világot! A csütörtöki nyomozóklub főszereplői egy nyugdíjasotthon lakói, akik minden csütörtökön összeülnek, hogy megoldatlan gyilkosságokat elemezzenek ki. Egy nap aztán kegyetlen gyilkosság történik, a nyomozóklub tagjai pedig egy éles nyomozás kellős közepén találják magukat. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével és nyerjetek egy példányt az év legviccesebb krimijéből! 


Nyereményjáték


A könyv főszereplői idős emberek, ezért olyan tv sorozatok főszereplőit keressük, amelyekben idősebb szereplő oldotta meg bűneseteket. Minden állomáson találtok egy képet, ez alapján írjátok meg a keresett szereplő nevét!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

Blogturné Klub

június 23. A Szofisztikált Macska
június 25. Flora the Sweaterist

június 27. Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review