Elizabeth Hoyt: A gyönyör hercege - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press romantikus történelmi romantikus
Elizabeth Hoyt: A gyönyör hercege

Elizabeth Hoyt: A gyönyör hercege

2021 General Press romantikus történelmi romantikus
Rövid leírás:
A veszély karmai elől... Bátor, merész és lefegyverzően jóképű. Hugh Fitzroy, Kyle hercege a király titkos fegyvere, akit a Káosz Urainak legyőzésére

Blogturné Részletek




Kiadó: General Press

Fordító:  Frei-Kovács Judit

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem: 350 oldal

A veszély karmai elől...
Bátor, merész és lefegyverzően jóképű. Hugh Fitzroy, Kyle hercege a király titkos fegyvere, akit a Káosz Urainak legyőzésére küldtek, egy londoni sikátorban azonban mégis ő szorul védelemre. Egy rejtélyes alak egy férfi merészségével és egy nő kecsességével száll szembe az orgyilkosokkal.
...a vágy markába
Magabiztos, okos és független. Alf a legkevésbé sem védtelen nő; nappal álruhát ölt, információkkal és titkokkal kereskedik, hogy St. Giles utcáin életben maradjon, éjszaka pedig ő a városrész hírhedt kísértete, az álarcos igazságosztó. A csábításnak azonban még ő sem tud ellenállni.
 


Nyereményjáték

A gyönyör hercege az 1742-es Londonban játszódik. Mostani blogturnénk valamennyi állomásán olyan emberek neveit keressük, akik ehhez az időszakhoz köthetőek. A feladat a leírás alapján kitalálni és a rafflecopter megfelelő sorába beírni az urak teljes neveit.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review