Tarryn Fisher - Willow Aster: Folsom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disztópia Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös Tarryn Fisher Willow Aster
Tarryn Fisher - Willow Aster: Folsom

Tarryn Fisher - Willow Aster: Folsom

2021 Disztópia Könyvmolyképző Kiadó New Adult Rubin pöttyös Tarryn Fisher Willow Aster
Rövid leírás:
Willow Aster és Tarryn Fisher jóvoltából hamarosan megjelenik a Folsom c. könyv a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A történet egy disztópikus világb

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Felföldi Edit

Műfaj:  disztópia

Terjedelem: 304 oldal

Már csak 12 nemzőképes férfi maradt a régiókban. Ők az Utolsó Férfiak. Az általunk egykor ismert nemzet már a múlté. Mivel a férfinem a kihalás szélén áll, a világ megmentésére létrejön az Utolsó Férfiaknak nevezett társaság. Folsom Donahue egy a tizenkét férfi közül, akinek egyetlen feladata, hogy újra benépesítse a Régiókat. Nap nap után idegen nőkkel kell ágyba bújnia, amitől Folsom olyan szinten megcsömörlik, hogy nincs annyi nő, pénz vagy olyan státusz, ami ezt ellensúlyozni tudja. Amíg színre nem lép Gwen. Gwen amióta az eszét tudja, mindig is gyereket szeretett volna, de amikor végre lehetőséget kap rá, hogy sajátja legyen, régóta rejtegetett igazságra bukkan. A felfedezett igazságtalanság hatására elhatározza, hogy megmenti a férfiakat, bár rajta kívül senki nem gondolja, hogy megmentésre szorulnának. A reménytelen korszakban fellobbanó tiltott szerelem forradalmat robbant ki. Folsom és Gwen az egymás iránti szerelem és a kötelességérzet csapdájában vergődve végül választásra kényszerül.De vannak, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék őket.
 




Willow Aster és Tarryn Fisher jóvoltából hamarosan megjelenik a Folsom c. könyv a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A történet egy disztópikus világba kalauzolja el az olvasót, ahol a világ fennmaradása már csak az utolsó 12 nemzőképes férfi közbenjárásán múlik. Az egyedi világfelépítésű és izgalmas könyvről a blogturné három bloggere is elmondja a véleményét. Ha szeretnétek megnyerni a könyv egy példányát, kövessétek a turné állomásait és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

Tarryn Fisher tollából már több regény is megjelent hazánkban, így mostani játékukban az ő könyveiből fogunk idézni minden állomáson. A feladat, hogy megfejtsétek melyik könyvéből származik az idézet, és beírjátok a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review