Marie Lu: Batman ​- Az éjszaka rémei - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 kaland KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Marie Lu retelling szuperhős Urban Fantasy Vörös Pöttyös
Marie Lu: Batman ​- Az éjszaka rémei

Marie Lu: Batman ​- Az éjszaka rémei

2021 kaland KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Marie Lu retelling szuperhős Urban Fantasy Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
Wonder ​Woman és Macskanő után újabb DC ikonnal bővül a szuperhősök köre!

Blogturné Részletek



Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: Young Adult, Urban fantasy, Kaland, Retelling

Terjedelem: 320 oldal

ISBN: 9789634575597

Fordította: Szabó Krisztina

Vakmerő srác, aki hajlandó áthágni a szabályokat egy olyan lányért, aki talán a legádázabb ellensége. Mielőtt Batman lett, Bruce Wayne volt. Az Éjszaka Rémei rettegésben tartják Gotham Cityt, és a következő célpontjuk Bruce Wayne. Egyesével kivégzik a város elitjének tagjait, miután fogságba ejtik őket. Mindeközben Bruce betölti a tizennyolcadik életévét, megörökli a családi vagyont és a Wayne Vállalatot, ami által hozzáfér minden egyes kütyühöz, amiről valaha álmodott. Csakhogy összetűzésbe keveredik a rendőrséggel, és a büntetésül kirótt közmunkát kénytelen a hírhedt Arkham Elmegyógyintézetben ledolgozni, ahol a város legkegyetlenebb gyilkosai ülnek rács mögött. Madeleine Wallace páratlan gyilkos… és Bruce egyetlen reménye. Az Arkhamben megismerkedik a zseniális lánnyal, akit rejtélyes szálak fűznek az Éjszaka Rémeihez. Mit titkolhat? És miért egyedül Bruce-szal hajlandó szóba állni? Sikerül vajon kifürkészni a titkait, vagy éppen hogy olyan információkkal látja el, melyek segítségével a lány leigázhatja a várost? Az Éjszaka Rémei egyre közelednek, Bruce pedig sötét penge élén táncol. Nincs szükség szuperképességekre ahhoz, hogy valaki szuperhőssé váljon. De túléli-e vajon ezt a feszült, ármánnyal, lélegzetelállító fordulatokkal és döbbenetes átverésekkel teli játszmát? Szegődj mellé az igazság nyomában!

Wonder ​Woman és Macskanő után újabb DC ikonnal bővül a szuperhősök köre, ugyanis nemrég megjelent a Könyvmolyképző kiadónál Marie Lu könyve, a Batman – Az éjszaka rémei! Ismét Gotham Citybe látogatunk, ahol a 18 éves Bruce Wayne igyekszik elűzni az Éjszaka Rémeit. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg egy újabb DC szuperhőssel! Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk a turné végén meg is nyerheti a regényt!

Nyereményjáték

Wonder ​Woman és Macskanő után újabb DC ikonnal bővül a szuperhősök köre, ugyanis nemrég megjelent a Könyvmolyképző kiadónál Marie Lu könyve, a Batman – Az éjszaka rémei! Ezúttal Gotham Citybe látogatunk, ahol a 18 éves Bruce Wayne igyekszik elűzni az Éjszaka Rémeit. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg egy újabb DC szuperhőssel! Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk a turné végén meg is nyerheti a regényt! 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review