Kim Liggett: The Grace Year - A tizenhatodik év - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disztópia Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó sci-fi Young Adult
Kim Liggett: The Grace Year - A tizenhatodik év

Kim Liggett: The Grace Year - A tizenhatodik év

2021 Disztópia Dream Válogatás Fantasy Maxim Kiadó sci-fi Young Adult
Rövid leírás:
Kim Liggett történetében a fiatal lányoknak különös varázsképesssége van, aminek köszönhetően hatnak a férfiakra.

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim (Dream Válogatás)

Műfaj: Young Adult, Disztópia, Fantasy, Sci-fi

Terjedelem: 336 oldal 

ISBN: 9789634992530

Fordította: Béresi Csilla

Senki nem beszél a kegyelem évéről. Garner megyében azt tartják az emberek a fiatal lányokról, hogy varázshatalmuknál fogva házasságokat forgatnak fel és rabságba taszítják a férfiakat. Már különleges bőrük is ellenállhatatlan afrodiziákumot választ ki, amely a nőiség küszöbén álló kamaszlányok varázslata. Így tizenhatodik életévükben a vad természetbe, egy szigetre száműzik őket, hogy ott megszabadulhassanak sötét hatalmuktól, és kezes feleséggé válhassanak. Már aki hazatér élve. A tizenhat éves Tierney James ennél jobb életről álmodik: egy olyan világról, amelyik nem állítja szembe egymással sem a barátokat, sem a nőket. Mikor azonban kezdetét veszi számára is a kegyelem éve, hamar rájön, hogy nem egyedül az elemek tombolásától kell félnie. Nem is csak a trancsírozóktól, akik prédára vadásznak a táborlakók közül, hogy busás áron adják el a megyebelieknek örök fiatalságot ígérő testrészeiket. A legnagyobb fenyegetést egészen máshol leselkedik rá. Vajon ellen tud majd állni a szív szavának?

Kim Liggett történetében a fiatal lányoknak különös varázsképesssége van, aminek köszönhetően hatnak a férfiakra. Hogy erejüktől megszabaduljanak, egy szigetre száműzik őket 16 éves korukban, ahonnan nem mindenki tér vissza. Vajon Tierney James is a hazatérő kevesek közé tartozik? Tartsatok bloggereinkkel a blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se. A Maxim kiadó jóvoltából három szerencsés olvasónk meg is nyerheti A tizenhatodik év egy példányát!

Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek a 16 éves YA-regény főszereplőket! Minden állomáson találni fogtok egy fülszövegrészletet, és ki kell találnotok, hogy melyik könyvhöz tartozik! A könyv címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)  

0 Reviews:

Post Your Review