Elle Kennedy: The Risk - A kockázat (Briar U#2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Elle Kennedy: The Risk - A kockázat (Briar U#2)

Elle Kennedy: The Risk - A kockázat (Briar U#2)

2021 Elle Kennedy Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Barthó Eszter

Műfaj:  New adult, romantikus, sport

Terjedelem: 456 oldal

Mindenki vadócnak tart.
Csak részben van igazuk – nem hagyom, hogy a félelem irányítson, és kicsit sem érdekel, mit gondolnak rólam mások. De van egy határ: nem fekszem össze az ellenséggel. A Briar hokiedzőjének lányaként máglyára vetnének, ha összeállnék az ellenfél játékosával. Márpedig Jake Connelly pont ebbe a kategóriába esik. A Harvard sztárcsatára arrogáns, bosszantó, és jóval vonzóbb a kelleténél. De az élet kegyetlen – a hőn áhított gyakornoki hely megszerzéséhez pont az ő segítségére van szükségem, és a szexi seggfej nem könnyíti meg a dolgomat. Rá kell vennem, hogy játssza el a pasimat, de minden kamurandiért egy igazit kér cserébe. Ez a vadóc csaj nagy bajban van. Semmi jó nem származhat abból, ha Jake Connellyvel kavarok. Az apám kinyírna, a barátaim kiközösítenének, és az egyetem utáni karrierem a tét. De bármilyen nehéz is ellenállni Jake szexi külsejének és pimasz mosolyának, nem vagyok hajlandó belesétálni a csapdájába. Ezt a kockázatot nem vállalhatom.


A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Elle Kennedy Briar U sorozatának várva várt második részét. A The Risk - A kockázat a korábban már megismert Brenna Jensen és a jóképű Harvardos csapatkapitány Jake Connelly szerelmének története. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A turnénk minden állomásán egy-egy NHL-es csapatlogót mutatunk. A feladatotok beazonosítani és beírni a csapat nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Pl: Minnesota Wild)
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review