Erin Stewart: Sebek ​szárnyán - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás Maxim Kiadó
Erin Stewart: Sebek ​szárnyán

Erin Stewart: Sebek ​szárnyán

2021 Dream Válogatás Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó:
 Maxim Könyvkiadó

Fordító: Vince Judit Andrea

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 352 oldal

Azelőtt millió egy dolgot lehetett rólam elmondani. Most csak egyet: én vagyok a Megégett Lány. Ava Lee mindent elveszített, amit ember csak elveszíthet. A szüleit. A legjobb barátnőjét. Az otthonát. Még az arcát is. Nincs szüksége tükörre hogy tudja, hogy néz ki, látja azt visszatükröződni a körülötte lévők szemében. Egy évvel a régi életét elpusztító tűz után, Ava nagynénje és nagybátyja eldöntötték, hogy a lánynak vissza kell térnie a középiskolába. Újból normálisnak kell lennie. Bármit jelentsen is az. Ám Ava nem így gondolja. Az olyanok számára, mint ő, nem létezik normalitás. Senkivel sem tud majd összebarátkozni, mert senki sem akarja, hogy együtt lássák vele, a Megégett Lánnyal. Aztán találkozik Piperrel, aki szintén túlélt egy balesetet és Avában feltámad a remény, hogy talán nem egyedül kell szembenéznie az iskola keltette rémálommal. A szókimondó és szarkasztikus Piper habozás nélkül kibillenti Avát a komfortzónájából. Bemutatja őt egy fiúnak, Asadnak, aki pont úgy imádja a színházat, mint Ava és a lány lassan megpróbálja kialakítani az új életet. Pipernek közben a saját csatáját is meg kell vívnia, így Ava hamarosan válaszút elé kerül, vagy visszahúzódik a sebhelyei mögé… vagy hagyja, hogy a mellette kiálló emberek segítenek neki újra szárnyalni.

 


A Dream Válogatás sorozat részeként megjelenő Sebek szárnyán című könyv a traumák feldolgozását, a túlélést és a továbblépés rögös útját mutatja be az olvasó számára. 
Ha kíváncsiak vagytok Erin Stewart magyarul megjelenő könyvére, akkor tartsatok velünk, merüljetek el velünk Ava Lee világában és életében, ha pedig nektek kedvez a szerencse, akkor meg is nyerhetitek a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

A Sebek szárnyán egy igazi fejlődéstörténet, amelyben Ava Lee ismételten rátalál önmagára és legyőzi a belső démonait. A mostani játékunkban minden állomáson egy olyan karakter nevét találjátok meg, akinek hasonlóan meg kellett küzdeni a lelki békéért. Minden lány komoly fejlődésen ment keresztül, legyőzte önmagát és teljesen új élet kezdődött meg számára. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni annak a könyvnek a címét, amelyben szerepel az adott karakter. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review