Gáspár András Gáspár: Héjnélküli - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Gáspár András Gáspár ifjúsági Magyar szerző Móra Kiadó
Gáspár András Gáspár: Héjnélküli

Gáspár András Gáspár: Héjnélküli

2021 Gáspár András Gáspár ifjúsági Magyar szerző Móra Kiadó
Rövid leírás:
Vajon milyen lehet egy olyan törzsi társadalomban élni, ahol a látás képessége bűn, ezért minden ember szemét már születése után örökre befedik?

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra, 2021
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 328 oldal

Fülszöveg: Csak a sötétség teheti boldoggá az embert – aki lát, iriggyé, elégedetlenné válik, és háborúba keveredik másokkal. E szerint az ősi tanítás szerint élik életüket egy bennszülött törzs tagjai egy eldugott szigeten. Minden csecsemő arcára a szemet elfedő bőrhéjat varr a sámán. A héj a biztonság, a héjat egy életen át óvni kell – nem szabad, hogy végzetesen megsérüljön. Amikor a törzsfőnök házasságra készülő lányát, Dyamit ez a szerencsétlenség éri, megdöbbentő dolgokat tapasztal. Hogyan titkolja el a törzs vezetői elől, hogy lát? Hogyan adja szerelme és barátai tudtára, mekkora vakságban élnek? Vajon elkerülheti-e, hogy ő is arra a szörnyű sorsra jusson, ami a szigetre tévedő idegenekre és a héjsérült bennszülöttekre vár?
A Föld 2 záróvizsga szerzőjének új, fordulatos kalandregénye.

 


Vajon milyen lehet egy olyan törzsi társadalomban élni, ahol a látás képessége bűn, ezért minden ember szemét már születése után örökre befedik? És mi történik akkor, ha egy fiatal, lázadó lány rájön, mitől fosztották meg őt és társait a törzs bölcsei? Tartsatok velünk Gáspár András Gáspár izgalmas ifjúsági regényének blogturnéjára, és nyerjétek meg a Móra Könyvkiadó által felajánlott három példány egyikét! 

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban olyan könyveket keresünk, melynek hősei különböző okokból kifolyólag szintén nem látnak. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review