Rachel Cohn - David Levithan: Dash és Lily - Kihívások könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 humoros realista Tilos az Á Kiadó YA
Rachel Cohn - David Levithan: Dash és Lily - Kihívások könyve

Rachel Cohn - David Levithan: Dash és Lily - Kihívások könyve

2015 humoros realista Tilos az Á Kiadó YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Tilos az Á Kiadó 2015.
280 oldal
Fordította: Lázár Júlia
ISBN: 9789634101000
Kétféle ember létezik: aki imádja a karácsonyt, és aki szívből gyűlöli. Dash az utóbbi csoporthoz tartozik. Ám úgy tűnik, ez a karácsony más lesz, mint a többi: egy könyvesboltban – kedvenc írója műveinek szomszédságában – egy piros noteszt talál. A füzetke eredeti gazdája, Lily, aki rajong a karácsony minden szépségéért, különös rejtvényeket agyalt ki a szerencsés megtalálónak. Dash úgy dönt, belemegy a játékba. Elkezdik egymásnak küldözgetni a piros noteszt különböző kihívásokkal, mégpedig csodabogár rokonok és barátok segítségével. Hiszen idén úgyis mindketten szülők nélkül maradtak karácsonykor: az övék az élet és New York! És hogy Lily és Dash végül összetalálkoznak-e? És elég az a szerelemhez, ha két vadidegen – egy mogorva és egy széplélek – egy füzet lapjain levelezget egymással? Aki tudni szeretné a választ, olvassa el, milyen kihívásoknak kell megfelelniük, hogy erre egyáltalán esélyük legyen, és közben merüljön el a városok városának ünnepi forgatagában!



A Tilos az Á Kiadó jelentette meg a napokban David Levithan és Rachel Cohn többszörösen díjnyertes regényét, Dash és Lily - Kihvások könyve címmel. A szerzőpáros már a Nick és Norah végtelen éjszakája regénnyel belopta magát az ifjú olvasók szívébe, a Btk bloggerei is nagy várakozással olvasták az újabb megjelenést. Dash és Lily története karácsonykor játszódik New Yorkban, az események egy piros notesz körül zajlanak, amiben ismeretlenül tárják egymás elé az érzéseiket, gondolataikat. Vajon hova juthat ez a nem mindennapi kapcsolat? Játékunk során a blogturné követői és helyes megfejtői közül két példányt sorsolunk ki a kiadó felajánlásában. New York, jövünk!




Nyereményjáték:

A regény az ünnepi hangulatú, fényesen kivilágított New Yorkban játszódik. Minden állomáson egy-egy jellemző képet láthattok az események helyszíneiről, melyeket fel kell ismernetek. Kérjük a rafflecopter megfelelő sorába írjátok be a megfejtéseket.Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:
12.01 Kelly és Lupi olvas
12.03 Könyvszeretet
12.05 Deszy könyvajánlója
12.07 Dreamworld
12.09 CBooks

0 Reviews:

Post Your Review