Demi Kirschner: Öld meg Jana Robinst! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2015 kaland Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Demi Kirschner: Öld meg Jana Robinst!

Demi Kirschner: Öld meg Jana Robinst!

2015 kaland Könyvmolyképző romantikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Vörös Pöttyös sorozatot gazdagítja az Aranymosás-győztes Demi Kirschner debütáló regénye. A történet Lipcsébe, majd Krakkóba vezet, ahol egy titkos világ tárul fel a hősnő, Jana elől. Nem várt igazságok, különleges lények, és a Sors áll szembe a lánnyal, miközben elszántan járja az útját és próbálja megmenteni az életét.

Tarts velünk a blogturnén, éld át velünk az élményt, és ne felejts el játszani, hogy a tiéd lehessen a három nyereménykönyv egyike!

Demi Kirschner: Öld meg Jana Robinst!
Oldalszám: 416
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Országos megjelenés: 2015.11.24

Jana Robins tizenöt éves, Lipcsében él, és számára az élet az iskolát, a legjobb barátját, vak házvezetőnőjüket és állandóan dolgozó, elérhetetlen apját jelenti.
De egy nap minden megváltozik. Kiderül, hogy mindez csak látszat. Megpróbálják elrejteni előle a világ valódi arcát. Egy olyan világét, ahol az emberek mellett különleges lények őrködnek.
Mindenkinek van egy előre elrendelt sorskulcsa, aminek be kell teljesednie az élete során. De vajon mi az élet értelme? Föl lehet lázadni az előre megírt jövő ellen?
Mi történik, ha a szerelmed talán az ellenséged?
Jana útra kel, hogy megfejtse a világ rejtélyeit, és múltja ádáz titkát. De megpróbál rájönni arra is, mit érez a két fiú iránt, akikre a lelkét is rábízná. Lehet-e barátságból szerelem? Vagy épp az ellenségből lesz a kedvesed?
A regény az Ellopott élet sorozat első kötete, az Aranymosás pályázat egyik nyertes műve.



További állomások:

12/02 Kelly & Lupi olvas
12/08 Media Addict
12/15 Deszy könyvajánlója
12/22 Insane Life
12/29 Letehetetlen
01/05 Zakkant olvas
01/12 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review