Anna Banks - Triton - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági Maxim Kiadó romantikus Urban Fantasy Young Adult
Anna Banks - Triton

Anna Banks - Triton

ifjúsági Maxim Kiadó romantikus Urban Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Anna Banks: Triton című regénye, a Szirénia öröksége trilógia második része. Ennek örömére a Blogturné Klub öt bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Emma és Galén szárazföldön és óceánokon átívelő történetének folytatását, melyben a szív és a sors ádáz harcot vív egymással!

2015. december 9-től naponta egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: Maxim
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789632616803
Oldalszám: 272 oldal

Emma nemrég csöppent bele a szirének világába, amely nemcsak váratlan fordulatokat tartogat a számára, hanem szerelmet is. Galén, a tengeri herceg az első pillanattól kezdve rabul ejti. De amikor Emma végre megbékél vele, hogy különleges képessége a szirénekhez köti, egy titok újra megrengeti a világát: édesanyja egy réges-régen eltűnt hercegnő a Poszeidón-házból. Ez a tény megkérdőjelezi Emma egész eddigi életét. Félvérként az emberek különcnek és bogarasnak tartják, a szirének között pedig utálat tárgya. Ha ez még nem lenne elég gond, édesanyja feltűnése a szirének világában egymás ellen fordítja a két királyságot, Poszeidónt és Tritont. Vajon Emmának most mit kellene tennie? Eldöntheti, hogy teljesíti Galén kérését, és távol tartja magát a tengeri világ problémáitól. Vagy kockára tesz mindent, fölfedi kilétét és különleges tehetségét, hogy olyanok életét mentse meg, akiket nem is ismer. Vajon hátat fordít-e Emma eddigi szárazföldi életének, hogy a víz alatt tanyázó sziréneknek segítsen? Hová köti a szíve és a sorsa?


  http://www.olvas.hu/termekek/mx958-triton




Nyereményjáték


Mostani játékunk a történet címét is képező Triton mitológiai figurája körül forog. Minden állomáson találtok egy vele kapcsolatos kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes válaszokat beírni a Rafflecopter megfelelő soraiba Ha ezt az összes állomáson megtettétek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott regény három példányának egyikét.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz! Valamint, ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol, új nyertest sorsolunk!



A turné állomásai

12/09 MFKata gondolatai
12/10 Kelly & Lupi olvas
12/11 Deszy könyvajánlója
12/12 CBooks
12/13 Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review